Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: preONI Runda #1, clasele 11-12, problema 2  (Citit de 4235 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« : Ianuarie 21, 2005, 23:54:15 »

Aici veti putea pune intrebari legate de problema 2 de la clasele 11-12.

ATENTIE! Intrebarile se pot pune doar pe parcursul primei ore de concurs! Membrii juriului au posibilitatea sa raspunda doar cu DA, NU sau FARA COMENTARII, motiv pentru care va rugam sa formulati intrebarile voastre cat mai clar.
Memorat
ParrAzitU
Client obisnuit
**

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 73



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Ianuarie 23, 2005, 14:52:34 »

Distanta de la punctul (i,j) la dragonul de la punctul (k,l) este : abs(i-k) + abs(j-l) ?
Memorat

I'll be smiling as I decompose - the reaper awaits us all.
macarie
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Ianuarie 23, 2005, 14:53:06 »

Ce inseamna distanta pana la un dragon ? ...

    Este distanta Manhattan pe grid (adica ignorand zidurile) ?


    Este numarul de pasi pentru a ajunge la dragon (considerand si zidurile) ?
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Ianuarie 23, 2005, 14:59:58 »

Citat din mesajul lui: macarie
Ce inseamna distanta pana la un dragon ? ...

    Este distanta Manhattan pe grid (adica ignorand zidurile) ?


    Este numarul de pasi pentru a ajunge la dragon (considerand si zidurile) ?


Distanta reprezinta numarul minim de pasi pentru a ajunge dintr-un loc in altul, mergand doar pe celule libere (o celula are 4 vecini). De exemplu, pentru a ajunge de la (1,1) la (1,4) este 3, presupunand ca celulele (1,1), (1,2), (1,3), (1,4) sunt libere.
Memorat
diac_paul
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 210



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Ianuarie 23, 2005, 15:01:03 »

Exact, flacarile dragonilor trec prin pereti?
Si daca nu trec prin pereti, se pot misca, adica pot "lua curba"?
Care este raspunsul pentru testul:

5 5
..*I.
.D*..
..*..
..*O.
.....

2 sau 6?
Si daca raspunsul este 6, ce trebuie afisat pentru un test de genul:
5 5
D*...
**...
.....
.....
.IO..
Sunt posibile astfel de teste?
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Ianuarie 23, 2005, 15:08:45 »

Citat din mesajul lui: diac_paul
Exact, flacarile dragonilor trec prin pereti?
Si daca nu trec prin pereti, se pot misca, adica pot "lua curba"?
Care este raspunsul pentru testul:

5 5
..*I.
.D*..
..*..
..*O.
.....

2 sau 6?
Si daca raspunsul este 6, ce trebuie afisat pentru un test de genul:
5 5
D*...
**...
.....
.....
.IO..
Sunt posibile astfel de teste?


Primul test are raspuns 6 (deci flacarile nu trec prin pereti), iar la al doilea raspunsul e 0 (si nu stiu daca sunt posibile astfel de teste). Cat despre flacara, nu stiu exact ce vrei sa zici prin "a lua curba", dar daca te uiti atent pe exemplu cred ca poti intelege.. oricum, este vorba sa stea cat mai departe de dragoni, flacarile n-au legatura cu asta.
Memorat
lexx
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Ianuarie 23, 2005, 15:11:36 »

Se poate trece printr-o casuta in care este un dragon? (acolo zice distanta minima care in cazul acesta ar fi 0) si ar ramane cazurile de imposibil doar din cauza peretiilor
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #7 : Ianuarie 23, 2005, 15:18:00 »

Citat din mesajul lui: lexx
Se poate trece printr-o casuta in care este un dragon? (acolo zice distanta minima care in cazul acesta ar fi 0) si ar ramane cazurile de imposibil doar din cauza peretiilor


Da, se poate.
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : Ianuarie 23, 2005, 15:19:04 »

Citat din mesajul lui: diac_paul

Si daca raspunsul este 6, ce trebuie afisat pentru un test de genul:
5 5
D*...
**...
.....
.....
.IO..
Sunt posibile astfel de teste?


Am verificat, nu exista astfel de teste. In fiecare test exista cel putin un dragon care poate acoperi toate casutele.
Memorat
lexx
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Ianuarie 23, 2005, 15:19:13 »

Si raspunsul este 0? (apropo de intrebarrile anterioare)
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #10 : Ianuarie 23, 2005, 15:20:32 »

Citat din mesajul lui: lexx
Si raspunsul este 0? (apropo de intrebarrile anterioare)


Da, in cazul dat de tine mai sus este 0.
Memorat
cristi8
Vizitator
« Răspunde #11 : Ianuarie 23, 2005, 15:51:05 »

care este limita de memorie ?
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #12 : Ianuarie 23, 2005, 15:54:10 »

Citat din mesajul lui: Fr3eM4n
care este limita de memorie ?


64MB, dar doar 1MB pe stack din cate tin minte.
Memorat
skipy
Strain
*

Karma: 8
Deconectat Deconectat

Mesaje: 46



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Ianuarie 23, 2005, 15:58:22 »

Exista o limita superioara de dragoni?
Memorat

Cheap VR WoW could destroy modern society...
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #14 : Ianuarie 23, 2005, 16:04:57 »

Citat din mesajul lui: Skipy
Exista o limita superioara de dragoni?


Da, R*C  Very Happy
Memorat
greco
Nu mai tace
*****

Karma: 144
Deconectat Deconectat

Mesaje: 434



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Ianuarie 23, 2005, 16:09:27 »

Citat din mesajul lui: domino
Citat din mesajul lui: Fr3eM4n
care este limita de memorie ?


64MB, dar doar 1MB pe stack din cate tin minte.


Pai e destul de important... crezi ca poti sa iti aduci aminte? Smile
Memorat

Jump in the cockpit and start up the engines
Remove all the wheelblocks there's no time to waste
Gathering speed as we head down the runway
Gotta get airborne before it's too late.
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #16 : Ianuarie 23, 2005, 16:12:08 »

Citat din mesajul lui: greco
Citat din mesajul lui: domino
Citat din mesajul lui: Fr3eM4n
care este limita de memorie ?


64MB, dar doar 1MB pe stack din cate tin minte.


Pai e destul de important... crezi ca poti sa iti aduci aminte? Smile


Stiu sigur ca limita e de 64MB per total. Considera ca pe stack ai voie doar 1MB ca si la .campion  Smile
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines