Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Erori  (Citit de 3400 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Tudorutzu
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« : Martie 25, 2007, 12:50:58 »

Dc imi apare la fiecare problema pe care o trimit eroarea cu non-zero exit status?? nu e problema la care sa nu imi apara aceasta eroare!! c sa fac?
Memorat
marcelcodrea
Nu mai tace
*****

Karma: 173
Deconectat Deconectat

Mesaje: 217



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 25, 2007, 13:01:17 »

http://infoarena.ro/documentatie/evaluator

Non-zero exit status: Programul tau a returnat o valoare diferita de 0. Cel mai probabil ai uitat return 0; sau ceva similar.
Memorat
Tudorutzu
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 28, 2007, 21:01:48 »

Folosesc Borland Pascal si va rog, dak puteti, sa-mi dati mie un sfat ceva pt a evita asta! dak se poate sa obtin si eu macar un test de la problema 'next' de la ultima runda preONI sa vad si eu unde da eroarea  Very Happy
Memorat
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 28, 2007, 21:11:46 »

Tu iti declari sirurile cat ai nevoie?? Ca de la un anumit punct in Borland da eroare de compilare...
Memorat
Snavenport
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Aprilie 12, 2007, 10:20:06 »

 am trimis vreo 5 surse pana aku si imi da de fiecare data eroare de compilare, da la mine in calculator programu merge perfect. Cand ma uit in monitorul de evaluare la detalii imi zice ceva de genu:
   user.cpp: In function 'int main()':
user.cpp:5: error: 'ios' has not been declared
user.cpp:6: error: 'ios' has not been declared
Care-i faza cu 'ios' has not been declared
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Aprilie 12, 2007, 13:23:58 »

Ai folosit vreo variabila "ios"?
Memorat
Snavenport
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Aprilie 12, 2007, 13:41:03 »

da da aku am rezolvat problema si merge
ms oricum
Memorat
c_sebi
Client obisnuit
**

Karma: 24
Deconectat Deconectat

Mesaje: 62



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Aprilie 16, 2007, 14:14:47 »

Descarc articolul "Ghid_complet_pentru_concursurile_de_informatica" (http://infoarena.ro/downloads?action=download&file=Ghid_complet_pentru_concursurile_de_informatica.pdf), dar nu are in el nici un text, doar niste linii.
Memorat
skyel
Nu mai tace
*****

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 263



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Aprilie 16, 2007, 14:21:28 »

probabil e din cauza browserului tau... mie imi mere perfect si cu opera si cu ff
Memorat
c_sebi
Client obisnuit
**

Karma: 24
Deconectat Deconectat

Mesaje: 62



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Aprilie 16, 2007, 18:07:13 »

Am rezolvat problema. Era din cauza Adobe Reader-ului (aveam o versiune cam veche).
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines