Pagini: [1] 2   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 317 Chiftea  (Citit de 9810 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
DITzoneC
Nu mai tace
*****

Karma: 301
Deconectat Deconectat

Mesaje: 962



Vezi Profilul
« : Februarie 11, 2007, 21:01:14 »

Aici puteţi discuta despre problema Chiftea.
Memorat
cos_min
Nu mai tace
*****

Karma: 48
Deconectat Deconectat

Mesaje: 493


live


Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 13, 2007, 17:42:26 »

Citat
4*(radical(N)+1) (-2, dupa caz).

Asta ce vrea sa spuna? -2-ul din parenteza.
Memorat

vid...
stef2n
Nu mai tace
*****

Karma: 218
Deconectat Deconectat

Mesaje: 641



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 13, 2007, 18:11:09 »


Asta ce vrea sa spuna? -2-ul din parenteza.

In functie de caz, solutia este 4*(radical(N)+1) sau 4*(radical(N)+1)-2.
Memorat

Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
raduzer
Client obisnuit
**

Karma: 62
Deconectat Deconectat

Mesaje: 71



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 20, 2007, 15:58:02 »

unde pot gasi solutia la problema asta? Embarassed
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Februarie 20, 2007, 16:11:34 »

http://infoarena.ro/winter-challenge-1/solutii
Memorat

Am zis Mr. Green
allyna
Strain


Karma: -5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Februarie 22, 2008, 12:50:13 »

tnx a lot>Very Happy< am luat suta Banana
Memorat
ghitza_2000
Strain


Karma: -7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 16



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 27, 2008, 22:29:31 »

Cine poate sa imi dea si mie un contra-argument la problema asta? va rog:D:D:D
Cod:
var n,t,i:longint;
    f,g:text;
begin
assign(f,'chiftea.in'); reset(f);
assign(g,'chiftea.out'); rewrite(g);
readln(f,t);
for i:=1 to t do
begin
readln(f,n);
if n=1 then writeln(g,'4')
else if n=2 then writeln(g,'6')
else begin
if n mod 2=0 then n:=n-1;
writeln(g,n+5);
end;
end;
close(f); close(g);
end.
« Ultima modificare: Martie 27, 2008, 22:37:22 de către Stefan Istrate » Memorat
fireatmyself
Nu mai tace
*****

Karma: 35
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 28, 2008, 12:36:15 »

Cod:
6
4
5
6
10
20
667

raspunsurile corecte fiind:
Cod:
8
10
10
14
18
104
Memorat

Viata e scurta. Daca nu o putem lungi, macar s-o facem lata.
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Aprilie 17, 2008, 15:52:22 »

Pentru exemplul tau mie nu imi da asa ci asa :
Cod:
8
12
10
14
18
104

Pai din 5 patratele ar trebui sa fie [][][][][] si daca numeri laturile sunt 12 aici e greseala mea si cu algoritmul meu iau 0 puncte  .
Memorat
fireatmyself
Nu mai tace
*****

Karma: 35
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Aprilie 17, 2008, 15:56:20 »

pentru n = 5 aranjamentul este:
 _  _
|_|_|_
|_|_|_|

deci perimetrul minim este 10.
Memorat

Viata e scurta. Daca nu o putem lungi, macar s-o facem lata.
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Aprilie 17, 2008, 16:12:57 »

Mersi eu credeam ca numai patrate si dreptunghiuri se pot forma . Tanks

Si am o intrebare cum ne dam seama cand acoperim o linie cu patrate si cand acoperim doua . Eu mam gandit ca daca n este par avem mai multe linii si daca e impar numai una  .
« Ultima modificare: Aprilie 17, 2008, 16:20:43 de către Popescu Marius » Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Aprilie 17, 2008, 16:23:54 »

poti sa pui mai multe linii si ptr numere impare. De fapt sunt chiar foarte putine numere ptr care pui numai o singura linie. Mai gandestete.
Memorat
jupanu92
Client obisnuit
**

Karma: -86
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Aprilie 17, 2008, 16:27:07 »

Multumesc mult de tot ai un + la kama de la mine . Am luat 100 .
Memorat
f.v.anton
Strain
*

Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 35



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Mai 10, 2008, 20:26:19 »

sa inteleg ca pt n=4 raspunsul este ?10?
                  _ _
pai nu vine  |_|_|
                |_|_|       adica 8?
Memorat
Mishu91
Nu mai tace
*****

Karma: 169
Deconectat Deconectat

Mesaje: 751



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Mai 10, 2008, 20:48:04 »

Pentru 4, 8 da:D
Memorat
f.v.anton
Strain
*

Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 35



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Mai 10, 2008, 21:35:32 »

pai mai sus fireatmyself a postat altceva... si asta m-a indus in eroare. Multumesc oricum, acum incerc sa o rezolv, nu pare prea grea.
Memorat
zalman
Strain
*

Karma: -11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 31



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Mai 26, 2008, 14:20:27 »

cum arata figura pentru n=20 ?  d'oh!
Memorat
gabor_oliviu1991
Nu mai tace
*****

Karma: 28
Deconectat Deconectat

Mesaje: 200



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Mai 26, 2008, 15:28:14 »

Cod:
         _ _ _ _ _
        |_|_|_|_|_|
        |_|_|_|_|_|
        |_|_|_|_|_|
        |_|_|_|_|_|

deci perimetru e 18
« Ultima modificare: Mai 26, 2008, 17:31:05 de către Andrei Grigorean » Memorat
funkydvd
Strain


Karma: -9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 13



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Aprilie 11, 2009, 19:47:31 »

Am si eu o problema, eu cum as putea afla cat este sqrt(n) fara functia sqrt din cmath? Altfel imi da tle daca folosesc math.h...
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Aprilie 11, 2009, 20:32:38 »

Poti folosi cautarea binara, insa ma indoiesc ca e mai eficienta. ( trebuie sa cauti un nr x a.i. x*x = n ). Problema asta se rezolva cu formula, care e aplicata direct. Deci complexitatea timp e O(1). Nu trebuie sa ai tle-uri.  Smile
Memorat
funkydvd
Strain


Karma: -9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 13



Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Aprilie 25, 2009, 21:24:57 »

Eu ori nu mă prind de ceva, ori greşesc urât de tot. Adică eu am complexitate O(n), răspunsurile le aflu cu ajutorul formulei, dar tot timpul iau tle. Am încercat chiar şi căutare binară (mulţumesc pentru sfat) dar tot nu merge. Adică dacă trimit o sursă care doar face de t ori sqrt(n), tot iau tle şi cu timpi foarte mari. Brick wall Brick wall
Memorat
funkydvd
Strain


Karma: -9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 13



Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Aprilie 25, 2009, 21:47:33 »

Deci azi mi-a fost dat să trăiesc altă dezamăgire legată de folosirea streamurilor. Eu sunt obişnuit să lucrez cu streamuri, deoarece le scriu mai repede faţă de printf, etc, dar am încercat şi cu stdio.h, şi am luat 100.Mi se pare aiurea, având în vedere că auzisem că în standard fstream e mai rapid. Confused
(Mă scuzaţi că nu ştiu să editez mesajele, astfel încât postez de două ori consecutiv)
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Aprilie 25, 2009, 22:15:28 »

Ai putea sa incerci sa folosesti streamuri, dar in loc de endl sa pui '\n'. S-ar putea sa intre asa. S-a mai discutat despre faptul ca endl goleste buffer-ul si face afisarea sa mearga mai greu.

Pentru ca sa-ti iti editezi mesajele exista un buton "modifica" in coltul dreapta sus al fiecarui mesaj de-al tau.
Memorat

Am zis Mr. Green
andrei.finaru
Strain
*

Karma: 8
Deconectat Deconectat

Mesaje: 26



Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Februarie 02, 2010, 16:52:22 »

Am o problema: folosesc o formula, m-am uitat la raspunsuri si am vazut ca e aceeasi, dar iau WA pe toate testele.

In plus, daca folosesc <fstream> si using namespace std in loc de <fstream.h>, in calculatorul meu imi da 4 erori si nu ruleaza, dar pe infoarena ruleaza... tot WA...

Ma poate ajuta cineva si pe mine? Si niste teste m-ar ajuta. Multumesc anticipat!
Memorat
andrei.finaru
Strain
*

Karma: 8
Deconectat Deconectat

Mesaje: 26



Vezi Profilul
« Răspunde #24 : Februarie 09, 2010, 17:04:16 »

Am mai lasat problema cateva zile, acum m-am uitat iar pe ea si tot nu pricep ce gresesc. Pe testul postat de fireatmyself imi da bine. M-ar mai ajuta niste teste, sa vad si eu ce nu merge si sa corectez.
P.S. Nu-mi apare butonul "EDIT". O fi de la browser?
Memorat
Pagini: [1] 2   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines