Pagini: 1 [2]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 308 Maxsecv  (Citit de 10407 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Februarie 16, 2007, 13:21:28 »

probabil ca el acasa scria testele de intrare fara spatii.
Memorat
jdv
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 34



Vezi Profilul
« Răspunde #26 : Februarie 16, 2007, 14:12:39 »

Mersi...problema era cu spatiile...eu nu le-am pus... Smile

Acum e perfect... Yahoo!
Multumesc pentru sfaturi...
« Ultima modificare: Februarie 16, 2007, 14:31:53 de către Jecan Daniel Valerian » Memorat
zalman
Strain
*

Karma: -11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 31



Vezi Profilul
« Răspunde #27 : Februarie 05, 2008, 16:24:39 »

am incercat prin 2 meode...si tot mai mult de 40 de pct nu iau

cu
Cod:
if (k>max1)
  max1=k;
 else
  if (k>max2)
   max2=k;

iau 40 de pct...primele 4 sunt ok iar restu...killed by signal

iar cu
Cod:
if (k>max1)
{max2=max1;
max1=k;}
   else if (k>max2) max2=k;

oare unde gresesc??  Think
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #28 : Februarie 05, 2008, 16:47:12 »

Prima varianta nu mi se pare buna pentru ca nu actualizezi max2 cand k > max1.
A doua varianta pare corecta.
Killed by signal nu cred ca iei din cauza conditiilor, ci pentru ca, probabil accesezi spatiu de memorie nedeclarat, depasesti limita unui vector, etc..
Memorat
andrici_cezar
De-al casei
***

Karma: -47
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #29 : Noiembrie 21, 2008, 20:10:51 »

ce inseamna asta!!! Angry iau 10 puncte cu un program corect la toate testele din problema si de pe topic am luat corect ce nu merge? Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Angry Angry Angry Angry Angry Angry Read This! Read This! Read This! Read This!
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #30 : Noiembrie 21, 2008, 20:30:41 »

Nu mai posta asa suparat cu 20 de smileyuri enervante ca nu o sa se grabeasca nimeni sa-ti raspunda. Niciodata nu o sa iei 10 puncte cu o sursa corecta care chiar merge pe teste. Mai bine spui ce faci in programul tau, te uiti in topic sa vezi ce au gresit sau le-a scapat si altora.

M-am uitat pe sursa ta acum. Pe testul

Cod:
14
1 1 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1

iti da 6 in loc de 5.

Verifica-ti sursele inainte sa te enervezi.
« Ultima modificare: Noiembrie 21, 2008, 20:40:39 de către Bogdan Tataroiu » Memorat
andrici_cezar
De-al casei
***

Karma: -47
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #31 : Noiembrie 21, 2008, 20:44:33 »

ms de ajutor, eu nu faceam testul in caz ca nu era mai mare decat lungimele maxime la mn continua sa creasca. ACU MULTUMESC MULT MULT MULT. am luat 100 puncte Winner 1st place Winner 1st place
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #32 : Februarie 16, 2009, 23:01:39 »

Ok , va rog clarificati-mi si mie un lucru legat de cerinta. Think
Pentru
14
1 1 0 0 0 1 1 1 1 0 0 1 1 1
Daca mutam secventa cu indicii(12,14) pe pozitia 3, nu vom obtine ceva de genul:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 ?

Si solutia ar fi 9.

L.E.

Daca am inteles eu ceva gresit, si probabil asta e problema, ma scuzati Very Happy

Ok, m-a luminat cineva.
Ar arata defapt:
1 1 1 1 1 0 0 0 1 1 1 1 0 0

My bad Smile
« Ultima modificare: Februarie 16, 2009, 23:11:51 de către Mihai Calancea » Memorat
miculprogramator
Nu mai tace
*****

Karma: 65
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #33 : Octombrie 10, 2009, 18:10:02 »

Am aplicat aceeasi metoda ca si voi si nu pricep de ce iau incorect pe 9 teste. Pe toate testele date de mine si pe cele puse da voi da bine ...

Cod:
f>>n;
for (i=0;i<n;++i)
{
f>>x;
if (!x) nr=0;
else nr++;
if (nr>max1)
{
max2=max1;
max1=nr;
}
else if (nr>max2) max2=nr;
}
f.close();
g<<max1+max2<<"\n";
g.close();

Stie cineva ce gresesc? Confused
Memorat
Mishu91
Nu mai tace
*****

Karma: 169
Deconectat Deconectat

Mesaje: 751



Vezi Profilul
« Răspunde #34 : Octombrie 10, 2009, 18:17:28 »

Încearcă un test de genu 111101, și vezi cât îți dă.
Memorat
avram_florin
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #35 : Februarie 05, 2010, 23:16:24 »

eu nu inteleg ce e gresit in rezolvarea mea,calculez la fel un max1 si un max2
Cod:
for(int i=1;i<=n;i++)
{
scanf("%d" , &x);
if(x)
lg++,nr++;
else
lg=0;
if(lg>=max1)
{
           max2=max1;
           max1=lg;
}
else
if(lg>max2)
max2=lg;
}
am folosit acel nr pentru a verifica daca nu cumva toate elementele sunt 1.


Foloseste tag-ul [ code ] [/ code ] (fara spatii) cand postezi cod.
« Ultima modificare: Februarie 06, 2010, 07:12:16 de către Paul-Dan Baltescu » Memorat
andunhill
Vorbaret
****

Karma: 12
Deconectat Deconectat

Mesaje: 183



Vezi Profilul
« Răspunde #36 : Iunie 03, 2010, 10:29:47 »

O greseala in enunt
Citat
Johnie areun vector binar de N elemente.
Memorat
noru
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #37 : Februarie 29, 2012, 14:22:57 »

se poate un test mai... complicat? mie imi da corect pe toate testele din comentarii si totusi iau 10 puncte Confused
Memorat
DorelBarbu
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 34



Vezi Profilul
« Răspunde #38 : Septembrie 13, 2013, 19:50:06 »

Dar pe exemplul al doilea, alegand  o secventa formata dintr-un singur 1 si pozitionand-o intre secventa de 1 de lungime 3 si cea de lungime 4, nu se obtine o secventa de lungime 8?

Este aceasta alegere valida?
Memorat
AlexandruValeanu
Vorbaret
****

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 167



Vezi Profilul
« Răspunde #39 : Septembrie 13, 2013, 22:06:37 »

Intre secventa de lungime 3 si cea de 4 ai un zero. Acel zero nu dispare daca inserezi ceva pe langa el...nu poti inlocui o secventa cu o alta daca asta intrebi. Daca nu am raspuns la ce ai intrebat incearca sa mai detaliezi putin intrebarea ca nu cred ca am inteles-o prea bine.
Memorat
Pagini: 1 [2]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines