Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: evaluarea  (Citit de 6103 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
BlackElf
Strain


Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 14



Vezi Profilul
« : Ianuarie 27, 2007, 15:11:43 »

Evaluarea problemelor se face dupa cele 3 ore?
Memorat
DITzoneC
Nu mai tace
*****

Karma: 301
Deconectat Deconectat

Mesaje: 962



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Ianuarie 27, 2007, 15:14:09 »

Da.
Memorat
ady.david
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Ianuarie 27, 2007, 15:25:34 »

Cand vom putea afla rezultatele?
Memorat
BlackElf
Strain


Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 14



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Ianuarie 27, 2007, 15:29:34 »

Multumesc.
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Ianuarie 27, 2007, 15:35:42 »

Foarte repede
Memorat
cristi8
Strain
*

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Ianuarie 27, 2007, 17:16:33 »

exista vreo pagina cu clasament?
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : Ianuarie 27, 2007, 17:40:37 »

da. am pus
Memorat
DranaXum
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 7



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Ianuarie 27, 2007, 17:43:36 »

am si eu o nelamurire ... la problema chernel am luat 0 ptr ca mi-a dat eroare de compilare din cauza ca am fol mem.h!
In documentatie la evaluator nu scrie nimic despre mem.h plus ca nu ar fi o librarie ce apeleaza resurse de sistem ci resurse hardware! Si nici probleme de portabilitate n-ar fi din cauza ca stiu ca mem.h e compatibil si pe unix! Asa ca as cere o re-evaluare CU mem.h!
Memorat
Prostu
Nu mai tace
*****

Karma: 134
Deconectat Deconectat

Mesaje: 323



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Ianuarie 27, 2007, 17:53:45 »

am si eu o nelamurire ... la problema chernel am luat 0 ptr ca mi-a dat eroare de compilare din cauza ca am fol mem.h!
In documentatie la evaluator nu scrie nimic despre mem.h plus ca nu ar fi o librarie ce apeleaza resurse de sistem ci resurse hardware! Si nici probleme de portabilitate n-ar fi din cauza ca stiu ca mem.h e compatibil si pe unix! Asa ca as cere o re-evaluare CU mem.h!

Singurul fisier mem.h din linux se afla in sursa kernel-ului si are treaba cu controlul anumitor periferice am impresia.

Functiile pe care le gasesti in borland in mem.h le gasesti si in string.h din cate stiu eu.
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : Ianuarie 27, 2007, 18:17:49 »

am si eu o nelamurire ... la problema chernel am luat 0 ptr ca mi-a dat eroare de compilare din cauza ca am fol mem.h!
In documentatie la evaluator nu scrie nimic despre mem.h plus ca nu ar fi o librarie ce apeleaza resurse de sistem ci resurse hardware! Si nici probleme de portabilitate n-ar fi din cauza ca stiu ca mem.h e compatibil si pe unix! Asa ca as cere o re-evaluare CU mem.h!

In documentatie zice ca folosim GCC.
Daca incerci sa compilezi sursa ta cu GCC vei vedea ca nu merge. Nu exista `mem.h`. Poate `memory.h`...

Poate asta e un moment bun sa incepi sa folosesti niste compilatoare actuale Smile (i.e. nu din '92).
Borland C++/Pascal is evil.
Memorat
peanutz
Nu mai tace
*****

Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 296



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Ianuarie 27, 2007, 18:35:15 »

Clasamentul se mai actualizeaza sau e gresit? http://infoarena.ro/monitor?user=peanutz - am facut 120, dar in clasament figurez doar cu 100... Do something, mi-as schimba si numele sa urc cu o pozitie mai sus Smile)
Memorat

....staind....
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #11 : Ianuarie 27, 2007, 18:53:42 »

Clasamentul se mai actualizeaza sau e gresit? http://infoarena.ro/monitor?user=peanutz - am facut 120, dar in clasament figurez doar cu 100... Do something, mi-as schimba si numele sa urc cu o pozitie mai sus Smile)

Clasamentul este final si nu pare sa fie gresit.

Solutia ta a ajuns putin dupa: sambata 27 ianuarie 2007 17:00:17 Smile Poate daca nu clipeai ...
Mai multa bafta data viitoare!
Memorat
peanutz
Nu mai tace
*****

Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 296



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Ianuarie 27, 2007, 19:20:40 »

Emm, ce chestie... Ma asteptam sa zica cand trimit solutia, "timpul a expirat" sau ceva in genul... Ok, multumesc : Confused
Memorat

....staind....
mirela_p
Strain


Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Ianuarie 27, 2007, 21:15:18 »

am si o nelamurire..  #-oam cautat si pe regulament si n'am gasit... la mai multe teste imi spune: "Killed by signal 11(SIGSEGV)"  Confused (la maxsecv, a9a, Unirea'07 Cool) ce inseamna??  Think
asa.. si inca ceva... unde pot gasi testele care s'au dat ca sa pot verifica si eu exact ce'am gresit  Fighting?? multumesc frumos  peacefingers
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Ianuarie 27, 2007, 21:17:42 »

foarte probabil ai primit eroarea aia dak ai declarat prea multa memorie. Incearca sa o rezolvi cu memorie o(1). Eu am luat 100 asa.

Testele ma indoiesc ca le vei gasi. Pe infoarena nu se fac publice testele, singura sansa e ca problema sa fie luata de undeva si sa gasesti testele acolo dar slabe sanse.
Memorat
Tabara
Nu mai tace
*****

Karma: 20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 216



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Ianuarie 27, 2007, 21:24:14 »

am si o nelamurire..  #-oam cautat si pe regulament si n'am gasit... la mai multe teste imi spune: "Killed by signal 11(SIGSEGV)"  Confused (la maxsecv, a9a, Unirea'07 Cool) ce inseamna??  Think
asa.. si inca ceva... unde pot gasi testele care s'au dat ca sa pot verifica si eu exact ce'am gresit  Fighting?? multumesc frumos  peacefingers

Poti sa explici putin metoda pe care ai folosit-o si ce teste gresesti.Astfel poate te ajuta cineva cu ceva informatii ca doar de aceea suntem pe forum.  Thumb up

 peacefingers
Memorat
mirela_p
Strain


Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Ianuarie 27, 2007, 21:49:41 »

wow..ce repede..  Embarassed bravo tiberiu pt 100..  Dancing lasa k la urmatoarea, poate iau sh eu 100  Whistle da'nu cred k am declarat prea multa memorie.. adik am folot long da'na si trebuia undeva... Think  makr sa shtiu pt data viitoare  Winner 1st place
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Ianuarie 27, 2007, 21:50:50 »

am si o nelamurire..  #-oam cautat si pe regulament si n'am gasit... la mai multe teste imi spune: "Killed by signal 11(SIGSEGV)"  Confused (la maxsecv, a9a, Unirea'07 Cool) ce inseamna??  Think
citeste aici pentru maxim de informatii - http://infoarena.ro/documentatie/evaluator
asa.. si inca ceva... unde pot gasi testele care s'au dat ca sa pot verifica si eu exact ce'am gresit  Fighting?? multumesc frumos  peacefingers
nu se publica testele
Memorat
lorin_bobu
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Ianuarie 27, 2007, 22:36:13 »

Am si eu o nelamurire...la problema maxsecv, am luat 0 puncte, si la teste am mesajul "Fisier de iesire lipsa"...poate cineva sa ma ajute cu o lamurire??
Memorat
Tabara
Nu mai tace
*****

Karma: 20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 216



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Ianuarie 27, 2007, 22:40:17 »

Am si eu o nelamurire...la problema maxsecv, am luat 0 puncte, si la teste am mesajul "Fisier de iesire lipsa"...poate cineva sa ma ajute cu o lamurire??

Vezi daca ai declarat corect fisierele de intrare si de iesire... Think

( "maxsecv.in" si "maxsecv.out")
« Ultima modificare: Ianuarie 27, 2007, 22:42:00 de către Tabara Mihai » Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines