Pagini: 1 2 [3]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 272 Bridge  (Citit de 19964 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
lucian666
Client obisnuit
**

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 84



Vezi Profilul
« Răspunde #50 : Iulie 13, 2012, 09:47:10 »

 :Dsalutare.sunt nou in programarea dinamica Smile
In legatura cu problema aceasta.Mi-am dat seama de recurenta ,dar cu ce ar trebui sa initializez matricea la inceput:? Think adica pt scandurile de tip 0,1,3 sa pun 1?
intreb asta deoarece daca nu pun nimic in matrice la inceput ,dupa ce fac dinamica matricea are doar 0 in ea(si e normal neavand nici o valoare de inceput); Whistle
Multumesc Anticipat!!! Very Happy
Memorat
valentina506
Strain


Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #51 : Iulie 13, 2012, 10:06:42 »

Tot timpul in casuta 1 1 vei avea valoarea 1 deoarece poti ajunge pe prima scandura intrun singur mod, pasind pe ea din afara podului. Trebuie sa verifici si daca poti sari pe scandura 2.
Memorat
tzipleatud
De-al casei
***

Karma: 104
Deconectat Deconectat

Mesaje: 117



Vezi Profilul
« Răspunde #52 : Iulie 15, 2012, 16:20:58 »

Nu reusesc sa trec de 90 de puncte, iau TLE pe ultimul test. Se mai poate optimiza ceva sau ar trebui marita limita de timp? Si ar putea cineva sa imi explice de ce e gresita dinamica "inapoi"? Multumesc anticipat! Smile
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #53 : Iulie 15, 2012, 16:29:59 »

Intr-adevar, nu avea nimeni 100 de cand s-a schimbat evalul. Am marit la 0.35 si ai 100.
Off-topic: Daca tot ti-am vazut avatarul, ai idee cand se lanseaza The Dark Knight Rises la noi? Smile) Vorba era ca pe 20.
Memorat
Steve
Client obisnuit
**

Karma: 36
Deconectat Deconectat

Mesaje: 72



Vezi Profilul
« Răspunde #54 : Iulie 16, 2012, 13:31:54 »

Am vazut ca doar 2 persoane au luat AC la problema asta pe noul eval, chiar si cu schimbarea limitei. No offence, dar mi se pare destul de aiurea sa fie nevoie de parsare pentru suta. Am optimizat codul de dinamica, parsare pentru vectorul de scanduri si iau in continuare TLE pe T10. Confused
« Ultima modificare: Iulie 16, 2012, 14:34:42 de către Stefan Eniceicu » Memorat
ctlin04
Nu mai tace
*****

Karma: 23
Deconectat Deconectat

Mesaje: 207



Vezi Profilul
« Răspunde #55 : Iulie 16, 2012, 20:34:03 »

Nu trebuie parsare pentru a lua 100, eu am luat 308 ms, fara parsare, chiar folosind % in loc de - Smile
Memorat
Steve
Client obisnuit
**

Karma: 36
Deconectat Deconectat

Mesaje: 72



Vezi Profilul
« Răspunde #56 : Iulie 16, 2012, 20:44:06 »

Hmm...inseamna ca algoritmul meu e retardat... Rolling Eyes
Am facut o dinamica de precalculare de 4000 x N (de sus in jos), apoi raspund pe query in O(1). Not sure ce e gresit.
Memorat
lucian666
Client obisnuit
**

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 84



Vezi Profilul
« Răspunde #57 : Iulie 16, 2012, 21:03:14 »

Hmm...inseamna ca algoritmul meu e retardat... Rolling Eyes
Am facut o dinamica de precalculare de 4000 x N (de sus in jos), apoi raspund pe query in O(1). Not sure ce e gresit.

explica cum ai facut dinamica... :Dai verificat daca poti sari pe a 2 scandura? Smile
Memorat
Steve
Client obisnuit
**

Karma: 36
Deconectat Deconectat

Mesaje: 72



Vezi Profilul
« Răspunde #58 : Iulie 16, 2012, 21:08:43 »

Am schimbat algoritmul de dinamica din K * N in N * K si a intrat, mai chinuita, ce-i drept Tongue
Mersi oricum!
Memorat
SebiSebi
Nu mai tace
*****

Karma: 76
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #59 : Octombrie 27, 2012, 13:22:48 »

Care sunt cele 3 modalitati pentru al doilea query din exemplu? Multumesc!
Memorat
tzipleatud
De-al casei
***

Karma: 104
Deconectat Deconectat

Mesaje: 117



Vezi Profilul
« Răspunde #60 : Octombrie 27, 2012, 17:30:00 »

Salut!

Daca nu ma insel posibilitatile sunt:

1) pasesc pe 1, stationez, pasesc pe 2
2) pasesc pe 1, pasesc pe 2, stationez
3) sar pe 2, stationez, stationez

Bafta! Smile
Memorat
stardust
Strain
*

Karma: 13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 39



Vezi Profilul
« Răspunde #61 : Octombrie 31, 2012, 21:09:21 »

Mi se pare limita destul de stransa la problema asta. Iau 90 cu TLE pe ultimul. E sigur din cauza operatiei modulo pentru ca daca o elimin imi intra in timp. Totusi am vazut ca sunt multi cu 100 dar am incercat si prin scaderi si sa parsez si tot nu imi iese. Vreun sfat cum as putea sa trec ultimul test ? Very Happy

P.S. Stie cineva cu ce problema de la un fost OJI se aseamna bridge ?
Memorat
SebiSebi
Nu mai tace
*****

Karma: 76
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #62 : Octombrie 31, 2012, 21:25:33 »

Uite aici problema de la OJI : http://infoarena.ro/problema/scara3
Memorat
stardust
Strain
*

Karma: 13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 39



Vezi Profilul
« Răspunde #63 : Octombrie 31, 2012, 21:34:32 »

Nu mi se par a avea ceva in comun Smile)
Memorat
SebiSebi
Nu mai tace
*****

Karma: 76
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #64 : Noiembrie 01, 2012, 13:03:44 »

Ambele se rezolva folosind metoda programarii dinamice inainte.  Ok
« Ultima modificare: Noiembrie 01, 2012, 15:26:35 de către Pirtoaca George Sebastian » Memorat
stardust
Strain
*

Karma: 13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 39



Vezi Profilul
« Răspunde #65 : Noiembrie 12, 2012, 20:01:37 »

Puteti totusi sa va uitati peste problema asta. Stiu ca s-a luat 100 dar eu nu reusesc nicicum sa trec de 90. Chiar cred ca ar trebui marita putin limita
Memorat
Steve
Client obisnuit
**

Karma: 36
Deconectat Deconectat

Mesaje: 72



Vezi Profilul
« Răspunde #66 : Noiembrie 12, 2012, 23:51:24 »

Puteti totusi sa va uitati peste problema asta. Stiu ca s-a luat 100 dar eu nu reusesc nicicum sa trec de 90. Chiar cred ca ar trebui marita putin limita

N-ar strica...Si eu m-am chinuit un pic. Incearca sa inversezi ordinea forurilor, sa faci dinamica invers, mie numai asa mi-a intrat.
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #67 : Noiembrie 13, 2012, 03:01:41 »

Puteti folosi O(n) memorie.
Memorat
Detrol2k
Strain
*

Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 48



Vezi Profilul
« Răspunde #68 : Septembrie 19, 2013, 17:41:55 »

http://www.infoarena.ro/job_detail/999245?action=view-source

Se poate uita cineva peste sursa mea, care a facut aceasta problema? Desi am avut grija sa initializez matricea pe pozitia M[1][1] cu 1 si la fel pentru scandura 2 (daca se poate) M[1][2] = 1, imi da 0 0 0 la testul dat in exemplu.
Memorat
SebiSebi
Nu mai tace
*****

Karma: 76
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #69 : Septembrie 19, 2013, 18:14:41 »

Fa un debug și vezi unde e problema. E mult mai folositor pentru tine sa faci asta.  Ok
Memorat
Deaconu_Andrei
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #70 : Noiembrie 06, 2013, 17:19:24 »

Atunci de ce ai submitat la problema asta ? Daca tu nu ai inteles nici enuntul ?  Smile

L.E. Cosmin Rusu de ce ti-ai sters commentul imediat dupa postul meu ? Poate cineva te putea ajuta . Eu doar am pus o intrebare , nu am rezolvat problema , eram si eu curios .
« Ultima modificare: Noiembrie 08, 2013, 15:50:18 de către Deaconu Andrei » Memorat
DorelBarbu
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 34



Vezi Profilul
« Răspunde #71 : August 25, 2014, 14:03:07 »

Are cineva vreo idee care m-ar putea sa trec si eu de 30 de puncte? Am WA pe al 4-lea test si TLE pe restul. De TLE-uri voi incerca sa rezolv cu unele metode specificate pe aici. Dar acel WA ce poate fi? Toate testele pe care le-am gasit in comentarii au dat raspunsurile corecte. Am avut grija sa calculez si modulo 66013. Putin ajutor, va rog?  Cry
Memorat
Smit
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #72 : Ianuarie 22, 2016, 13:44:32 »

Pentru testul din exemplu:
5 3
0 0 3 1 2
4
4 4
2 3
3 2
care este raspunsul pentru intrebarile:
3 1
3 3
Memorat
hasmasandragos
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #73 : Februarie 03, 2016, 00:21:05 »

pentru

bridge.in
Cod:
5 2
0 0 3 1 2
4
3 1
3 3

o sa iti afiseze
bridge.out
Cod:
0
0

Gandeste-te daca este posibil ca Fat-Frumos sa ajunga si sa ramana pe o scandura teleportatoare.
Memorat
Pagini: 1 2 [3]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines