•Cosmin
|
 |
« : August 03, 2006, 18:53:18 » |
|
S-au publicat ideile de rezolvare ( http://info.devnet.ro/articole.php?page=art&art=94) ! Eventuale intrebari, clarificari, sau idei de rezolvare diferite pot fi discutate aici. Va multumim pentru participare!
|
|
« Ultima modificare: August 03, 2006, 19:23:31 de către Cosmin »
|
Memorat
|
|
|
|
•bogdan2412
|
 |
« Răspunde #1 : August 03, 2006, 19:30:59 » |
|
Cand se baga problemele in arhiva? 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Cosmin
|
 |
« Răspunde #2 : August 03, 2006, 19:47:29 » |
|
Candva diseara.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•cristy
|
 |
« Răspunde #3 : August 03, 2006, 20:14:07 » |
|
mishto rezolvari...mishto probleme, pacat ca am luat 0 
|
|
|
Memorat
|
... lipsa de inspiratie ...
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #4 : August 03, 2006, 22:52:04 » |
|
bazata ultima problema. 
|
|
|
Memorat
|
omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
|
|
|
•Marius
|
 |
« Răspunde #5 : August 04, 2006, 11:11:45 » |
|
Cand eram mai "mic" la info am gasit problema rezolvata in O(N^3), apoi am gasit-o rezolvata in O(N^2), iar acum in O(N), oare merge si in O(1) ?  Ma refer la cea cu palindroame.
|
|
« Ultima modificare: August 04, 2006, 11:20:01 de către Marius »
|
Memorat
|
Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
|
|
|
•greco
|
 |
« Răspunde #6 : August 04, 2006, 12:48:25 » |
|
 Cam greu de crezut. In orice caz, sunt multe probleme la care pe masura ce progresezi afli solutii din ce in ce mai bune. Ma gandesc la problema secventei de suma maxima, intr-a 9-a am fost entuziasmat ca mi-a iesit in O(N^3), intr-a 10 ca mi-a iesit in O(N^2) si intr-a 11-a ca iesea in O(N). : 
|
|
|
Memorat
|
Jump in the cockpit and start up the engines Remove all the wheelblocks there's no time to waste Gathering speed as we head down the runway Gotta get airborne before it's too late.
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #7 : August 04, 2006, 14:43:51 » |
|
Cand eram mai "mic" la info am gasit problema rezolvata in O(N^3), apoi am gasit-o rezolvata in O(N^2), iar acum in O(N), oare merge si in O(1) ?  Ma refer la cea cu palindroame. nu are cum sa mearga in O(1) ptr ca trebuie sa citesti datele - deja e O(n) 
|
|
|
Memorat
|
omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
|
|
|
•Prostu
|
 |
« Răspunde #8 : August 04, 2006, 21:25:01 » |
|
nu are cum sa mearga in O(1) ptr ca trebuie sa citesti datele - deja e O(n) Teoretic, repet, teoretic, citirea datelor nu prea se pune. Citirea este in general un inconvenient, neavand nici o legatura cu problema in sine.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•greco
|
 |
« Răspunde #9 : August 04, 2006, 22:11:44 » |
|
Ai perfecta dreaptate. Dar la fel de adevarat este ca o problema in care ignori o parte a parametrilor este o problema formulata prost. Deci nu e vorba neaparat de citire, in principiu o problema bine formulata poate fi realizata doar daca "analizezi" cumva toate datele de intrare.
|
|
|
Memorat
|
Jump in the cockpit and start up the engines Remove all the wheelblocks there's no time to waste Gathering speed as we head down the runway Gotta get airborne before it's too late.
|
|
|
•m_dersidan
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Septembrie 07, 2006, 14:33:50 » |
|
A cam disparut articolul cu ideile de rezolvare. Din cate am vazut, a disparut orice articol ce avea legatura cu Summer Challenge 1. 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•filipb
|
 |
« Răspunde #11 : Septembrie 07, 2006, 15:16:10 » |