Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Donatii ...  (Citit de 11112 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
nash_mit
Vizitator
« : Mai 12, 2006, 11:55:55 »

As vrea sa stiu si eu ... exista fundatia info-arena ? ... Daca da .. ati putea sa ne dati informatii despre ea gen un cod bancar ..etc .. ( ce e nevoie ) pentru a putea face donatii financiare ( daca vrem si daca avem de unde  Smile ) ?   Smile
 
Memorat
silviug
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 193
Deconectat Deconectat

Mesaje: 485Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Mai 12, 2006, 12:57:04 »

Salut initiativa ta. Pe mine personal ma face nespus de bucuros ca macar unii dintre voi va ganditi sa contribuiti la ceea ce inseamna InfoArena. Fie ca aceste contributii inseamna bani, energie sau o particica din timpul vostru concretizate in probleme propuse sau articole care sa treaca mai departe stafeta performantei.

Si, ca sa-ti raspund la intrebare, se va infiinta asociatia InfoArena in curand si odata cu asta vom avea un cont bancar unde cred ca se vor putea efectua donatii.

Silviu
Memorat

"Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold." [Bob Marley - Jamaican reggae musician & singer (1945 - 1981)]
nash_mit
Vizitator
« Răspunde #2 : Mai 12, 2006, 14:12:49 »

si .. cam cand s va intampla asta? pana atunci nu exista nici o modalitate legala pentru a face donatii ?
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Mai 13, 2006, 00:28:10 »

Undeva prin vara va fi gata si asociatia.

Anul acesta, cu ocazia preONI, am simtit cat se poate de tare nevoia de a avea o personalitate juridica. Practic, e the-next-thing-to-do.

De curiozitate intreb, pe tine ce te-ar motiva/te motiveaza sa faci o donatie pt. info-arena? Ai niste asteptari sau o faci pur si simplu pt. ca ti-a fost de folos pana acum?
Memorat
Coty
Nu mai tace
*****

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 235Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Mai 20, 2006, 14:43:57 »

Pai o donatie se face din inima si ca sa ajuti dezinteresat... cred ca nu se referea la genu de donatie "100 RON, 10 puncte la problema x, ca nu imi iese testul 10..."

Si, ca veni vorba de o asociatie, putem deveni membrii?  Whistle ar fi interesant
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Mai 27, 2006, 16:04:03 »

Si, ca veni vorba de o asociatie, putem deveni membrii?  Whistle ar fi interesant
Da!
Cei care se implica in proiect vor putea deveni membri sau chiar "ambasadori" regionali info-arena.
Memorat
nash_mit
Vizitator
« Răspunde #6 : Mai 29, 2006, 07:56:44 »

    Scuze .. am avut ceva treaba ... de invatat ... Smile De ce sa fac o donatie ? Pentru ca in primul rand za zicem ca pot si nu ma doare mana si nici nu ma costa nimic sa o fac ... adica .. poate dupa cum stiti .. ori ce firma are depret de donatie o suma din banii care ar fi impozitati de stat ... si daca acea suma poate fi donata .. de ce sa nu fie donata  ? .. acelasi lucru se poate face si la salarii ... ( si ele sunt impozitate ) ... De ce fac asta ? Pentru ca stiu ca ori ce proect de anvergura are nevoie si de un spate financiar .. nu ori ce se poate face fara bani .. ( chiar si acestia sunt neceari Smile ) ...
    Nu de mult cand eram si eu elev  .. am avut cateva momente neplacute ... incepand cu profesori incompetenti care nu puteau nici sa isi predea materia .. cu atat mai mult sa ajute pentru o pregatire de succes ... si mam indreptat spre diverse locuri de pregatire ... cum ar fi de exemplu ginfo ( infoarene nu exista atunci ) si am avut multe de invatat .. intre timp s-a format si comunitatea infoarena .. care in momentul asta mi se pare a fi bine organizata .. si in general destul de bine gandita astfel incat sa acopere golurile pe care acum Ministerul Invatamantului le-a si reglementat prin lege prin micsorare de materie .. si prin scoatere de ore ... ( de la 8 ore de informatica cate erau in clasa 9-a inainte de anul 2000 s-a ajuns in 6 ani la 1 ora pe saptamana la clasa de mate info .... ar trebui sa se numesca calse de mate fizica .. pentru ca au  3 ore de fizica pe saptamana ... nici nu stiu cum pot sa dea teza ) dar bine intales .. nu numai .. ci si pentru pasionatii de algoritmica ... Smile
  Inchei cu gandul ca ori ce suma de bani donata poate fi folosita cu succes  ... Smile
Memorat
nash_mit
Vizitator
« Răspunde #7 : Mai 29, 2006, 09:02:17 »

 Uhm .. o asociatie .. avand spate juridic poate milita si pentru imbunatatirea invatamtnului de asemenea :d Wink ( ma refer la cel informatic in special pentru a ridica cat mai mult nivelul de pregatire si a ajunge din nou la internationala cu ... Winner 1st place  si chiar mai multe  Winner 1st place )
Memorat
thestick
Client obisnuit
**

Karma: -6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 68Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : Octombrie 08, 2007, 16:50:08 »

paypal in romania suporta mai nou si sa primesti bani. Smile go for it
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines