Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: graphics.h c++ atestat  (Citit de 1633 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
danutz1996
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« : Aprilie 16, 2015, 11:31:27 »

Salut.
M-am hotarat sa fac atestatul la informatica in c++ (aveam de ales intre c# si c++) si trebuie sa simulez niste aruncari cioniri ... fizica
Eu programez in Dev c++ cu WinBgim dar cand desenz un cerc de exemplu si scriu coordonatele nu stiu unde o sa pice pe ecran (pot sa il deshid full screen cand dau run) Cum fac sa stiu coordonatele unei zone pe ecranul acela ?
Memorat
Owlree
Strain
*

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 27



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Aprilie 17, 2015, 21:26:47 »

WinBGIm e tehnologie destul de veche, nici nu prea merge bine pe arhitectură x64, plus că nu prea există resurse multe pe internet din care poți învăța.  Îți recomand să încerci să faci ceva în SDL, unde ți-aș putea răspunde și eu la câteva întrebări, dacă ai nevoie.

Poți încerca articolele lui Lazy Foo ca și punct de plecare. Pentru SDL 2.0 nu știu exact cum sunt, dar pentru 1.0 erau bune, simple și la obiect. Alte resurse mai există, trebuie doar să faci o căutare.

Un alt sfat ar fi să încerci Code::Blocks, și probabil să compilezi cu MinGW. Pe astea două le poți descărca la pachet de pe site-ul Code::Blocks.

Știu că nu am răspuns la întrebare, dar realitatea este că prin unele locuri pe la noi se predau la școală tehnologii foarte învechite, și mai sunt oameni pe care îi deranjează asta, chiar dacă nu îi afectează direct.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines