Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Twosets  (Citit de 3408 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« : Martie 08, 2015, 09:56:35 »

Aici se pot pune întrebări legate de problema Two Sets de la Runda 2 a concursului Algoritmiada 2015.

Timpul alocat întrebărilor este de 1 ora dupa inceperea concursului. Întrebările vor fi formulate astfel încât să se poată răspunde cu DA sau NU. În caz contrar sau în cazul în care întrebarea își găsește răspuns în enunțul problemei, răspunsul va fi FARA COMENTARII.
Memorat
Andrei1998
De-al casei
***

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 112



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 08, 2015, 10:03:39 »

"Tassadar are o mulţime de numere scrise în baza 2", sigur o multime, nu 2?
Memorat
alex_bucevschi
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 19



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 08, 2015, 10:07:23 »

exemplul nu ar trebui sa fie
2
i1ti1dd
i3td
i1ti1i1tddd
i1tdi3td
Memorat
stefanzzz
Strain


Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 7



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 08, 2015, 10:08:03 »

1. Daca se face o operatie de tip t, numarul curent se reseteaza(devine nul)?
2. Intre multimi (de la un rand la altul in fisierul de input), numarul se reseteaza?
Memorat
xtreme77
Client obisnuit
**

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 69



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 08, 2015, 10:08:10 »

Ce rol are comanda 'd' daca numarul curent e deja bagat in multime ?
Memorat
dutzul
De-al casei
***

Karma: 42
Deconectat Deconectat

Mesaje: 119



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 08, 2015, 10:09:02 »

nu pricep enuntul , e in baza 2 sau in 10 pana la urma Huh
 
la testul al doilea la un moment dat am impresia ca se adauga o cifra de 7 si se tipareste , cum pot sa ajunga cele doua multimi egale din moment ce primul sir nu are nici o cifra de 7 ?
Memorat
xtreme77
Client obisnuit
**

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 69



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 08, 2015, 10:09:48 »

@dutzul citeste mai atent enuntul
Memorat
toranagah
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 08, 2015, 10:10:18 »

Conteaza ordinea? (daca sunt multimi inteleg ca nu, dar nu sunt sigur)
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Martie 08, 2015, 10:11:47 »

Operația t nu afectează numărul curent, doar îl inserează în mulțime. Între mulțimi numărul se resetează bineînțeles.
Da, mulțimi înseamnă că nu contează "ordinea". Cât despre baza2 și baza10 citiți mai atent enunțul.

Edit: am mai completat enunțul, dați un refresh  Smile
Memorat
alex_bucevschi
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 19



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 08, 2015, 10:15:04 »

Cat de mari pot fi numerele?
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 804



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 08, 2015, 10:16:24 »

Avand in vedere ca inputul e de maxim 3MB, numarul poate fi de cel mult cam 1.2 milioane de cifre (in baza 2) Tongue
Memorat
Mihai22e
Client obisnuit
**

Karma: 20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 74



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Martie 08, 2015, 10:18:56 »

Se garanteaza ca in input apare intai multimea numerelor in baza 2 si apoi multimea numerelor in baza 10?
Memorat
george_stelian
Echipa infoarena
Strain
*****

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 48



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Martie 08, 2015, 10:19:55 »

Daca avem operatiile: i1i0t
Atunci numarul care s-a adugat(in baza 2) reprezentat in baza 10 este 1 sau 2?
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Martie 08, 2015, 10:38:19 »

Este 2.
Memorat
assa98
Strain
*

Karma: -19
Deconectat Deconectat

Mesaje: 33



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Martie 08, 2015, 10:42:35 »

se poate aplica operatia 'd' pe numarul vid?
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Martie 08, 2015, 10:43:47 »

Nu.
Memorat
binic
Strain


Karma: -9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 11



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Martie 08, 2015, 10:52:53 »

In exemplu:
i1ti1i1tddd
Nu trebuie sa vina 1111?
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Martie 08, 2015, 10:56:54 »

Nu.
Memorat
smallOne
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 9



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Martie 08, 2015, 11:09:48 »

Dupa operatia t (se introduce numarul curent construit in multime) urmatoarele operatii se fac tot pe acelasi numar construit pana acum? Nu se reseteaza numarul dupa ce e afisat cu t.
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Martie 08, 2015, 11:10:44 »

Nu se resetează. E același număr.
Memorat
darren
Client obisnuit
**

Karma: 106
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Martie 08, 2015, 11:37:39 »

Citat
Se garantează că nu se vor insera numere care au prima cifră 0 în nicio mulţime
Asta inseamna ca nici numarul 0 nu va fi inserat in nicio multime?
Memorat
a_h1926
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 317
Deconectat Deconectat

Mesaje: 385



Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Martie 08, 2015, 12:04:40 »

DA (adica numarul 0 nu va fi adaugat)
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines