Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: admitere la oxford  (Citit de 6124 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
rgrig
De-al casei
***

Karma: 46
Deconectat Deconectat

Mesaje: 144



Vezi Profilul WWW
« : Decembrie 08, 2014, 16:43:13 »

Poate îi e util cuiva:
http://rgrig.wordpress.com/2014/12/05/admiterea-la-oxford/
Memorat
new_programmer
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 22



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Decembrie 12, 2014, 18:45:11 »

Good job, dar partea in care discuti despre Galois e inflorita  Shame on you( ca sa fiu un bun grammar-commie  Raised eyebrow) . Se teoretizeaza ca Galois ar fi facut treaba asta, nu este nici un document care ar dovedi cele mentionate.

Citez wiki:
 "On 28 July 1829 Galois's father committed suicide after a bitter political dispute with the village priest. A couple of days later, Galois made his second and last attempt to enter the Polytechnique, and failed yet again. It is undisputed that Galois was more than qualified; however, accounts differ on why he failed. More plausible accounts state that Galois made too many logical leaps and baffled the incompetent examiner, which enraged Galois. The recent death of his father may have also influenced his behavior.[1]"

Precum sugereaza si wikipedia, e si improbabil sa fi facut asta, dar daca ar fi facut-o ar fi fost o scuza buna pentru autoritatea(in cauza) care l-a respins.  Dar nu, asta nu suna a propaganda... si comunistii care au creat generatia din care parintii vostri fac parte n-au facut la fel...

Dar poate, daca era mai publicitar, puteai sa-l pui pe Alexander Grothendieck acolo si sa descrii cum si-a ***** **** in toate comunitatile astea(ca si cea in care esti si tu) in care ai un grup de oameni in autoritate si pe care nu ii poti contrazice.

Banii irositi pe degeaba pentru universitati "grozave", stiu o moldoveanca care cu engleza ei "de filme" preda la o universitate de renume din strainatate, in engleza , logica computationala(n-are nici sens sa incep cu pregatirea ei in domeniul cs-ului). Asa ca oameni buni, ganditi de doua ori inainte sa va platiti averile la straini.

P.S. Hai stergeti postul si aratati la lume cat de mult va place sa starpiti opinii cu autoritatea voastra!
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Decembrie 12, 2014, 21:54:51 »

Nu vrea nimeni să-ți stârpească opinia, dar am fi apreciat un ton mai constructiv.  Smile
« Ultima modificare: Decembrie 13, 2014, 01:52:58 de către Mihai Calancea » Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines