Legat de aceasta problema...am si eu o mare nedumerire in legatura cu solutia oficiala. In aceasta solutie se face un arbore de intervale pentru Arsi pentru a vedea daca exista sau nu noduri arse pentru fiecare subarbore insa ce nu pricep eu este ce e cu acel "S". Este tot arbore de intervale ? pentru ca daca e tot arbore de intervale, nu pricep cum ai putea pleca de la un nod si actualiza pana la radacina... Desigur foarte simplu este sa parcurgi arborele dintr-un nod in radacina dar astfel nu se obtine log N in cel mai prost caz....poate cineva sa ma lamureasca si pe mine sa dea un detaliu ceva despre acest "S" ?

PS: In solutie apare urmatoarea exprimare:
": pentru fiecare interval retinem numarul de noduri accesibile din nodul radacina corespunzator intervalului S[nod](dupa cum am precizat mai sus un interval din secventa este echivalent cu un subarbore din arborele dat la intrare) " .
Daca facem un arbore de intervale obisnuit ( [1...mij....N] ) , nu ai de unde sa stii pentru anumite intervale ce nod radacina au, pentru ca evident pot avea mai multe noduri radacina...