1. Mod de navigare
Eu nu as renunta la cele 4 taburi existente deja, deoarece mi se par foarte utile. Am putea face ceva similar clasamentului de la Algoritmiada folosind taburi in taburi. De asemenea, mi s-ar parea util daca ar exista un meniu "dropdown" spre dreapta care sa se activeze cand mouse-ul este deasupra textului "Arhivei de probleme", pentru a selecta dintr-un singur click arhiva dorita.
2. Clasament
La sectiunea clasament as modifica lucrurile asemanator ca mai sus. Tot acelasi meniu "dropdown", iar la sectiunea "Arhiva de probleme" sa existe mai multe taburi pentru fiecare clasament. Eu nu as renunta la clasamentul total, pentru ca ofera utilizatorilor o metoda de a concura intre ei fara bariere, ceea ce poate fi o sursa de motivatie pentru unii utilizatori. Cred ca o pozitie in topul arhivei de probleme este relevanta din anumite puncte de vedere, care cred ca nu trebuie enumerate.
3. Forum
In privinta forumului lucrurile sunt delicate. Daca nu se poate face un script care sa faca distribuirea necesara, atunci putem lasa topicurile asa cum sunt. Comentariile si functia de search sunt suficiente pentru o navigare decenta.
4. Tagging Camp
Dupa cum am discutat si la sedinta mi se pare foarte buna ideea unui tagging camp, insa scopul acestui camp este sa punem si tag-urile caracteristice, nu doar cele de dificultate. Asadar, cred ca estimarile facute de tine sunt putin cam optimiste.

Ca o solutie la aceasta problema, nu am putea implementa o clasa temporara de utilizatori (sa zicem "tagger") care sa poata modifica tag-urile asociate unei probleme si sa ne bazam si pe sprijinul unor membrii mai experimentati ai comunitatii la tagging camp? Notele pentru dificultate vor fi fixate in continuare doar de membrii echipei pentru a obtine o evaluare cat mai obiectiva a dificultatii, dar restul tag-urilor ar putea fi stabilite si de utilizatori obisnuiti.
De asemenea, indiferent de sistemul de rating folosit, cred ca este mai bine sa calculam notele finale avand la baza notele date de 4-5 oameni.
P.S. IAP-ul acesta inglobeaza si IAP-ul pe care trebuia sa-l scrie Cosmin despre dificultate. Nu cred ca mai are rost sa scrie si el unul, aceasta tema poate fi dezbatuta tot aici.