Afişează mesaje
Pagini: [1]
1  infoarena - concursuri, probleme, evaluator, articole / Concursuri / Răspuns: IOI 2014 : Iulie 16, 2014, 10:25:07
Nu puteti va rog sa postati subiectele si solutiile voastre ?
2  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Problema for-ului buclucas : Iunie 19, 2014, 11:27:47
O problema adesea simpla dar cu implicatii complexe.
Se da citeste o lista de numere si sa se afiseze.
Banal, cam asa ar arata codul sursa!
Cod:
for (int i = 0; i < list.length ; i++)
   out(a[i]+" ");

Marea problema aici este aceea ca dupa ultimul numar va mai aparea un spatiu si veti lua 0 puncte.
Pe foaie, nu ai cum sa realizezi daca este sau nu un spatiu deoarece spatiul este invizibil ! De unde stiu eu pe foaie daca sunt sau nu spatii ca nu le pot vedea.
De unde stiu cum ar fi trebuit sa fie caci spatiile nu se vad ?
3  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: Calculatoare si Robotica ?! : Iunie 15, 2014, 22:55:40
     Eu am terminat UTCN Calculatoare Engleza si am studiat Mecatronica cu domnul profesor Vistrian Maties. Tinea un curs despre roboti japonezi si vorbeam despre integrarea sufletului in robot si faceam yoga in timpul cursurilor. Ne povestea despre Japonia si era foarte cool. Multi dintre colegii mei il ascultau foarte atent si la aceste cursuri se inregistrau prezente record.
     Si eu am devenit pasionat in foarte scurt timp de tema "Robotica". Pe orice copil care a vazut Terminator sau WALL-E sau Robocop nu are cum sa nu il fascineze.
Fiind o tara saraca posibilitatile de a-ti gasi un serviciu sunt totusi limitate. Eu zic sa te duci si sa intrebi studenti din ani mai mari ce fac concret.
Cand pasiunea mea s-a mai intensificat, toti imi ziceau ca voi muri de foame daca voi face aceasta facultate. I-am ascultat dar totusi practica am facuto acolo la o scoala de vara. Pana cand chiar am vazut ce inseamna cu adevarat robotica visul meu din copilarie s-a spulberat
     Este bine sa ai hobbyuri si pasiuni. Nimeni nu spune sa nu ai preocupari exotice si esoterice dar as vrea sa nu confuzi un hobby sau o iluzie a unei promisiuni din copilarie, acela ca vei fii tu un cyborg sau ca vei face un robot, cu realitatea de a muri de foame cu diploma in rama.
[LE]De fapt stium ce vrei, vrei sa faci o armata de roboti cu care sa cuceresti lumea!!! Si eu am vrut sa fac la fel . . . din pacate din somaj nu cred ca iti vei permite sa iti faci armata de roboti!!!
4  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: UBB versus UTCluj : Iunie 14, 2014, 10:11:13
Eu am studiat la UTCN dar regret alegerea facuta deoare ce UTCN este mult mai grea ca si UBB dar cu toate astea nu este mai utila sau sa iti dea un avantaj.
Electronica si electrotehnica sunt grele si ai note mici si de abia treci.
5  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: Universitatea Babes Bolyai : Mai 28, 2014, 16:17:09
Va pot eu spune grilele salariale la practica si la proaspeti absolveti in Cluj-Napoca:
  • Practica:      intre 8 si 12 miloane
  • Entry Level: intre 400 si 500 de euro

Salariul de inceput e cat cel de la mcdonalds si pe urma se dubleaza cred. Oricum eu zic ca nu sunt mari.
Asa bine plateste McDonalds ?
Pagini: [1]
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines