Diferente pentru documentatie/textile intre reviziile #72 si #71

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

|@Pitagora: a ^2^ + b ^2^ = c ^2^@|@Pitagora: a <sup>2</sup> + b <sup>2</sup> = c <sup>2</sup>@|
|@Chiar si logaritmi: log ~2~ N@|@Chiar si logaritmi: log <sub>2</sub> N@|
 
In cazul in care rezultatele produse de limbajul de markup nu sunt cele asteptate, se poate forta folosirea acestor modificatori prin caracterele { si } puse la inceputul si respectiv la sfarsitul secventei. De exemplu, @{**Text fortat**}@ are ca rezultat {**Text fortat**}.
Printre aceste caractere speciale exista si @, care opreste formatarile speciale intr-o secvente. Exemplu: &#64;&#42;capsuna&#42;&#64; are ca rezultat &#42;capsuna&#42;. Daca asta nu functioneaza in pasajul tai poti sa folosesti direct 'entitati html':http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_XML_and_HTML_character_entity_references. Poti sa scrii &amp;#42;elefanti&amp;#42; pentru a obtine &#42;elefanti&#42;.
Printre aceste caractere speciale exista si @; care opreste formatarile speciale intr-o secvente. Exemplu: &#64;&#42;capsuna&#42;&#64; are ca rezultat &#42;capsuna&#42;. Daca asta nu functioneaza in pasajul tai poti sa folosesti direct 'entitati html':http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_XML_and_HTML_character_entity_references. Poti sa scrii &amp;#42;elefanti&amp;#42; pentru a obtine &#42;elefanti&#42;
h2. Liste
h2. Referinte externe
Pentru a crea o referinta catre un alt site ( un _link_ ), textul descriptiv va fi plasat intre ghilimele duble ("), urmat imediat de caracterul : si de URLul dorit: @Link catre "infoarena":http://infoarena.ro@ va fi interpretat ca "Link catre "infoarena":http://infoarena.ro". Daca un link este folosit de mai multe ori in acelasi document sau daca se doreste o mai buna organizare a textului, este posibil ca URLul sa fie specificat oriunde in document: intre paranteze patrate se va afla identificatorul unic asociat linkului, dupa care urmeaza adresa propriu-zisa. In momentul in care dorim sa inseram in document acel link este suficient in loc de adresa completa sa introducem doar identificatorul pe care l-am asociat adresei:
Pentru a crea o referinta catre un alt site ( un _link_ ), textul descriptiv va fi plasat intre ghilimele duble ("), urmat imediat de caracterul : si de URLul dorit: @Link catre "infoarena":http://infoarena.ro@ va fi interpretat ca Link catre "infoarena":http://infoarena.ro. Daca un link este folosit de mai multe ori in acelasi document sau daca se doreste o mai buna organizare a textului, este posibil ca URLul sa fie specificat oriunde in document: intre paranteze patrate se va afla identificatorul unic asociat linkului, dupa care urmeaza adresa propriu-zisa. In momentul in care dorim sa inseram in document acel link este suficient in loc de adresa completa sa introducem doar identificatorul pe care l-am asociat adresei:
@Link catre "infoarena":arena@
@Al doilea link catre "infoarena":arena@

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.