Diferente pentru documentatie/textile intre reviziile #26 si #27

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

La fel ca mai sus.
* *Restrictii*
Restrictiile se pun intr-o lista nenumerotata folosind caracterul *{@*@}* la inceputul fiecarui rand. Oriunde se intalnesc variabile si constante se folosesc modificatorii mentionati (eventual pentru intregul rand). Pentru a insera ≤ sau ≥ folositi codurile HTML corespunzatoare ({@≤@} pentru ≤ si {@≥@} pentru ≥). O lista completa de caractere speciale gasiti "aici":http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_XML_and_HTML_character_entity_references.
Restrictiile se pun intr-o lista nenumerotata folosind caracterul *{@*@}* la inceputul fiecarui rand. Oriunde se intalnesc variabile si constante se folosesc modificatorii mentionati (eventual pentru intregul rand). Pentru a insera ≤, <, ≥, sau &gt folositi codurile HTML corespunzatoare (de exemplu: {@≤@} pentru ≤ si {@≥@} pentru ≥). O lista completa de caractere speciale gasiti "aici":http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_XML_and_HTML_character_entity_references.
* *Exemplu*
Exemplul il veti pune intr-un tabel formatat similar celui din "template":http://www.infoarena.ro/template/newtask.
Prima coloana a tabelului va fi formatata in felul urmator:
@table(example). |_. %task_id%.in |_. %task_id%.out |@
@table(example). |_. task_id.in |_. task_id.out |@
unde $task_id$ reprezinta id-ul taskului editat.
Pentru coloane aditionale veti adauga in continuare @_. nume_coloana |@ de cate ori este necesar.
Fiecare din liniile de tabel ce urmeaza se va reprezenta pe coloane, fiecare celula fiind separata prin pipe  |:
Daca aveti probleme cu latimile coloanelor in tabel din cauza explicatiilor, aceste pot fi incluse separat sub un titlu {@h3@}.
* *Poza*
Pentru a introduce poze intr-un task intai este necesara atasarea lor (se foloseste link-ul _Ataseaza_ care se gaseste in coltul dreapta-sus langa _Editeaza_). Dupa ce ati atasat poza aceasta se include in cod astfel: @!nume_pagina?nume_poza.extensie!@ unde @nume_pagina@ reprezinta numele paginii (spre exemplu numele acestei pagini este _textile_) si @nume_poza.extensie@ este numele sub care a fost incarcat fisierul.
Pentru a introduce poze intr-un task intai este necesara atasarea lor (se foloseste link-ul _Ataseaza_ care se gaseste in coltul dreapta-sus langa _Editeaza_). Dupa ce poza e atasata aceasta se include in cod astfel: @!nume_pagina?nume_poza.extensie!@ unde @nume_pagina@ reprezinta numele paginii (spre exemplu numele acestei pagini este _textile_) si @nume_poza.extensie@ este numele sub care a fost incarcat fisierul.
* *Template de footer*
Se include linia $==Include(page="template/taskfooter" task_id="*nume_task*")==$ la sfarsit unde $nume_task$ reprezinta numele task-ului la care lucrezi.
Se include linia $==Include(page="template/taskfooter" task_id="*nume_task*")==$ la sfarsit unde $nume_task$ reprezinta numele task-ului la care se lucreaza.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.