Diferente pentru blog/unpi intre reviziile #3 si #2

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Avem astazi #17 unPi pe care vrem sa le distribuim cat mai _variat_ in toata tara. O familie ce indeplineste conditiile (mediu defavorizat, au un TV cu un port HDMI, unul din parinti ori tutorele legal are un telefon Android) se poate inscrie si urma procesul de aplicare de la "$+vreau.unpi.ro+$":http://vreau.unpi.ro ; Orice persoana poate vota apoi online, prin email, orice aplicatie ori parinte/tutore (care a aplicat pentru unPi) via "$+votez.unpi.ro+$":http://votez.unpi.ro
*Elevii de pe platforma "Infoarena":home care au rezolvat multe probleme si au un punctaj semnificativ pe site, ne pot recomanda prin email un copil de 10+ ani, defavorizat, din mediul/localitatea lor, dar copil muncitor/studios si dornic sa invete lucruri noi, a carui familie, parinte, ori tutore legal este dispus sa aplice pentru a primi unPi (mic calculator personal, nou) la "$+vreau.unpi.ro+$":http://vreau.unpi.ro ; va asteptam. Adresa de e-mail este [email protected]+$*.
*Elevii de pe platforma "Infoarena":www.infoarena.ro care au rezolvat multe probleme si au un punctaj semnificativ pe site, ne pot recomanda prin email un copil de 10+ ani, defavorizat, din mediul/localitatea lor, dar copil muncitor/studios si dornic sa invete lucruri noi, a carui familie, parinte, ori tutore legal este dispus sa aplice pentru a primi unPi (mic calculator personal, nou) la "$+vreau.unpi.ro+$":http://vreau.unpi.ro ; va asteptam. Adresa de e-mail este [email protected]+$*.
==Include(page="premiu-junior-challenge")==

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.