Diferente pentru blog/algoritmiada-2010-runda-4 intre reviziile #6 si #7

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Nu în cele din urmă, punem sub lupă şi studenţii, care au avut un set de probleme mai uşor ca altădată ('Cuburi5':/problema/cuburi5 uşoară, 'Tree':/problema/tree medie şi 'Compact':/problema/compact grea). Îi spunem bravo din nou veteranului nostru, == User(user="mugurelionut") ==, singurul concurent care a obţinut punctaj maxim! El se situează (iar) pe primul loc, atât runda aceasta cât şi în clasamentul final, unde a obţinut un remarcabil scor de peste 1000 de puncte. Felicitările noastre merg şi către al doilea clasat, == User(user="mariusdrg") ==, dar şi către ocupanţii locului 3, unde avem iar egalitate: == User(user="seal") == şi == User(user="TYTUS") ==.
În ceea ce priveşte comisia ştiinţifică, aceasta şi-a făcut bine treaba, cu aceeaşi rigurozitate cu care v-a obişnuit. O mică scăpare a avut loc la problema Piraţi, unde enunţul nu a fost suficient de clar asupra modului în care trebuie afişată soluţia. Mulţumim concurenţilor pentru că au sesizat cu promptitudine situaţia, pe care am remediat-o imediat pentru a ne asigura că nu defavorizăm pe nimeni. De asemenea, trebuie menţionat faptul că nu s-au putut diferenţia in mod corespunzător soluţiile O(N) şi O(NlogN) la problema Compact şi comisia a preferat să lase limita de timp mai largă pentru a păstra calitatea problemei (diferenţa între concurenţi să nu se facă la nivel de implementare sau în funcţie de diverse trucuri de optimizare). Din păcate, acest lucru a permis ca unii concurenţi să obţină punctajul maxim şi fără să rezolve problema optim.
În ceea ce priveşte 'comisia ştiinţifică':/algoritmiada-2010/comisie, aceasta şi-a făcut bine treaba, cu aceeaşi rigurozitate cu care v-a obişnuit. O mică scăpare a avut loc la problema _Piraţi_, unde enunţul nu a fost suficient de clar asupra modului în care trebuie afişată soluţia. Mulţumim concurenţilor pentru că au sesizat cu promptitudine situaţia, pe care am remediat-o imediat pentru a ne asigura că nu defavorizăm pe nimeni. De asemenea, trebuie menţionat faptul că nu s-au putut diferenţia in mod corespunzător soluţiile O(N) şi O(NlogN) la problema _Compact_ şi comisia a preferat să lase limita de timp mai largă pentru a-i păstra calitatea (diferenţa între concurenţi să nu se facă la nivel de implementare sau în funcţie de diverse trucuri de optimizare). Din păcate, acest lucru a permis ca unii concurenţi să obţină punctajul maxim şi fără să rezolve problema optim.
Ca să nu vă trădăm aşteptările, iată şi statisticile, după cum v-am obişnuit la fiecare rundă:
Runda 4:

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.