Algoritmiada 2022

Algoritmiada 2022 - Runda 2

Runda 2 este un bun antrenament pentru concursurile naţionale de informatica din România. Concursul dureaza 4 ore si are 3 probleme. Problemele sunt de asa natura incat sa constituie o buna pregatire pentru concurentii de la toate clasele.

Feedback

Politica de feedback primit pe testele oficiale va fi stabilită, pe cât posibil, în conformitate cu regulamentul Olimpiadei Judeţene de Informatică din 2022.

UPDATE: Întrucât regulamentul nu este publicat şi pentru a putea asigura pregătirea pentru cât mai multe scenarii ale desfăşurării Olimpiadei, feedbackul la această rundă este parţial. Concurenţii vor afla din borderoul de evaluare mesajul evaluatorului pentru cel puţin un test mic şi unul mare pentru orice sursă primită în primele 3.5 ore ale probei. Şi sursele primite mai aproape de finalul concursului ar putea primi feedback, dar, din motive tehnice, nu putem garanta acest fapt.

UPDATE: Din nefericire runda va fi amanata doua saptamani, pana pe data de 19 Februarie.

Punctare

Pentru fiecare problema, se va lua in considerare doar ultima sursa trimisa. Testele pot fi grupate sau nu, iar aceasta informatie poate sa apara sau nu in enuntul problemei.

Solutii

Dupa ce se termina concursul, vei putea vedea solutiile problemelor aici.

Discutii pe forum

remote content