Atenţie! Aceasta este o versiune veche a paginii, scrisă la 2011-04-19 10:18:43.
Revizia anterioară   Revizia următoare  

Termeni si conditii de utilizare a site-ului infoarena

Pentru a folosi site-ul infoarena trebuie sa fii de acord cu urmatoarele conditii:

  • Vei respecta regulamentul.
  • Administratorii site-ului nu se fac raspunzatori pentru orice furt de identitate (user si parola) care intr-un mod sau altul ar aduce atingere de orice natura membrilor; ei nu raspund pentru eventualele furturi sau lezari de orice natura adusa membrilor. Acestea fiind spune, mentionam ca infoarena incearca sa aplice toate mesurile de securitate necesare pentru a impiedica orice furt de identitate realizat prin limitari tehnice.
  • Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice continut publicat care intra in conflict cu regulamentul site-ului, si de a retrage calitatea de membru a celor care nu respecta politica acestuia, fara nici o notificare prealabila. De asemenea, daca in urma cercetarilor se constata comportamente necorespunzatoare ale anumitor membri, care distorsioneaza relatiile existente pe comunitate sau afecteaza negativ functionarea portalului, administratorii site-ului au dreptul de a-i sanctiona pe acestia fara nici o notificare prealabila.
  • Nu ne asumam responsabilitatea fata de continutul pe care utilizatorii il adauga pe site!. Acestia sunt raspunzatori de toate urmarile ce pot surveni in urma publicarii imaginilor/discutiilor/anunturilor/articolelor. Ne straduim sa filtram si sa moderam ceea ce utilizatorii adauga / editeaza pe site dar nu garantam ca o vom face in timp util pentru tine.
  • In cazul abonarii la newsletter, administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a folosi datele de contact ale membrilor in scopul promovarii comunitatii prin e-mailuri, newslettere si alte tipuri de mesaje promotionale.
  • Infoarena isi rezerva dreptul de descalifica persoanele ce participa la concursuri cu premii daca acestea nu au numele complet inregistrat in cont sau daca identitatea acestor persoane nu poate fi verificata.
  • Cu exceptia cazurilor in care se specifica altfel, continutul acestui site este sub licenta Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.5..
  • Materialele si serviciile oferite de acest site sunt oferite fara nici o garantie, atat implicita cat si explicita, in cea mai mare masura permisa de lege.
  • Conditiile de utilizare se pot schimba in timp fara a fi informat in prealabil. Va rugam sa verificati aceasta pagina regulat pentru eventuale modificari.