Diferente pentru termeni-si-conditii intre reviziile #8 si #9

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Pentru a folosi site-ul infoarena trebuie sa fii de acord cu urmatoarele conditii:
* Vei respecta 'regulamentul':regulament.
* Administratorii site-ului nu se fac raspunzatori pentru orice furt de identitate (user si parola) care intr-un mod sau altul ar aduce atingere de orice natura membrilor; ei nu raspund pentru eventualele furturi sau lezari de orice natura adusa membrilor. Acestea fiind spune, mentionam ca infoarena incearca sa aplice toate mesurile de securitate necesare pentru a impiedica orice furt de identitate realizat prin limitari tehnice.
* Administratorii site-ului nu se fac raspunzatori pentru orice furt de identitate (user si parola) care intr-un mod sau altul ar aduce atingere de orice natura membrilor; ei nu raspund pentru eventualele furturi sau lezari de orice natura adusa membrilor. Acestea fiind spune, mentionam ca infoarena incearca sa aplice toate masurile de securitate necesare pentru a impiedica orice furt de identitate realizat prin limitari tehnice.
* Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice continut publicat care intra in conflict cu regulamentul site-ului, si de a retrage calitatea de membru a celor care nu respecta politica acestuia, fara nici o notificare prealabila. De asemenea, daca in urma cercetarilor se constata comportamente necorespunzatoare ale anumitor membri, care distorsioneaza relatiile existente pe comunitate sau afecteaza negativ functionarea portalului, administratorii site-ului au dreptul de a-i sanctiona pe acestia fara nici o notificare prealabila.
* *Nu ne asumam responsabilitatea fata de continutul pe care utilizatorii il adauga pe site!*. Acestia sunt raspunzatori de toate urmarile ce pot surveni in urma publicarii imaginilor/discutiilor/anunturilor/articolelor. Ne straduim sa filtram si sa moderam ceea ce utilizatorii adauga / editeaza pe site dar nu garantam ca o vom face in timp util pentru tine.
* In cazul abonarii la newsletter, administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a folosi datele de contact ale membrilor in scopul promovarii comunitatii prin e-mailuri, newslettere si alte tipuri de mesaje promotionale.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.