Diferente pentru termeni-si-conditii intre reviziile #7 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

* Infoarena isi rezerva dreptul de a descalifica persoanele ce participa la concursuri cu premii daca acestea nu au numele complet inregistrat in cont sau daca identitatea acestor persoane nu poate fi verificata.
* Cu exceptia cazurilor in care se specifica altfel, continutul acestui site este sub licenta 'Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.5.':http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/.
* Materialele si serviciile oferite de acest site sunt oferite fara nici o garantie, atat implicita cat si explicita, in cea mai mare masura permisa de lege.
* Pentru a putea oferi utilizatorilor o experienta mai placuta, siteul se va folosi de o abilitate a browserului de internet numita 'cookie'. Siteul foloseste aceasta informatie stocata pe calculatorul utilizatorului pentru a permite identificarea acestuia la vizite ulterioare a siteului. In cazul in care nu sunteti de acord cu acest lucru, va rugam setati-va browserul pentru a respige cookies.
* Conditiile de utilizare se pot schimba in timp fara a fi informat in prealabil. Va rugam sa verificati aceasta pagina regulat pentru eventuale modificari.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.