Stelele Informaticii 2009

Stelele Informaticii este un concurs anual organizat şi găzduit de Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti. Prima ediţie a concursului a avut loc în noiembrie 2003.

La acest concurs sunt invitaţi să participe toţi elevii care au obţinut premii la Olimpiadele Naţionale de Informatică sau au fost incluşi în loturile de pregătire pentru concursurile internaţionale. În funcţie de locurile disponibile mai participa şi alţi elevi. Scopul competiţiei este de a constitui o primă întrecere a elevilor talentaţi în programare, o avanpremieră a competiţiilor care vor urma pe parcursul anului şcolar. Concursul se desfăşoară separat pentru clasele IX-X şi gimnaziu, respectiv XI-XII.

Deşi concursul este pe bază de invitaţie, începând din acest an, infoarena iţi ofera în premieră ocazia să concurezi cot la cot cu participanţii onsite. Este o ocazie excelentă să-ţi verifici cunostinţele înainte de debutul olimpiadei.

Cum particip?

Pentru a participa la concurs trebuie să fii înregistrat pe site-ul nostru.

În ziua de concurs intri pe site, citeşti problemele de la grupa ta de vârstă şi trimiţi soluţiile înainte de expirarea timpului. Evaluatorul nostru iţi va testa automat soluţiile iar punctajul îl vei afla la sfârşitul concursului. Tot atunci vei putea consulta clasamentul pentru a vedea ce au făcut şi ceilalţi concurenţi.

Prima dată pe infoarena?

infoarena ajută elevi şi studenţi să devină excelenţi în informatică! Gratuit ;) Citeşte ghidul utilizatorului şi află mai multe despre noi.

Program concurs

EtapaData
Stelele Informaticii 2009, clasele 9-106-7 februarie 2009
Stelele Informaticii 2009, clasele 11-12Nu a avut loc