Diferente pentru propuneri/3-infoarena3 intre reviziile #53 si #54

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h1. IAP #1: Infoarena3
h1. IAP #3: Infoarena3
==Include(page="template/iap")==
Pentru runde putem incepe prin a permite accesul doar administratorilor, dar ulterior putem adauga o lista de useri cu drepturi:
* Responsabil: poate sa modifice orice.
* Tester: poate submita la probleme in afara concursului
* Tester: poate submita la probleme in afara concursului.
* Invitat: pentru concursuri private sau finale live.
h3. Logica de concursuri
Vrem sa suportam mai multe tipuri de probleme sau runde, fara sa oprim evaluatorul. Asta este foarte realizabil daca nu ne incurcam cu sisteme multe prea generice. Nu o sa mai avem descriptori de securitate si ia_parameter_values, toate datele noastre vor fi accesibile in SQL curat. Asta inseamna ca putem sa facem query-uri complexe pentru determinat ce job-uri trebuie evaluate.
 
h2. Plan de bataie
Pentru infoarena3 primul release public va fi 3.0. Putem denumi versiunile intermediare ca infoarean3-0.1
Ajunge cat am batut campii, trebuie sa ne apucat si de munca. Primul release public se va numi infoarena 3.0 si are ca criteriu implementarea intregii functionalitati infoarena2. Pana atunci vom face dezvoltarea intr-un branch separat din acelasi repository. Infoarena2 intra in maintenance-only mode; unde nu reparam decat chestii critice.
h3. Barebones read-only site
Facem intai site-ul in modul read-only: all content, some macros, no forms, no security. Bagam teste de performanta pe el. What does done mean?
Ca prim pas trebuie sa facem intai partile de content. Daca avem tot continutul importat putem sa facem teste foarte realiste si sa vedem cat de viabile sunt ideile noastre. Nu incepem cu pagina de inregistrare utilizator. Ne trebuie:
* Schema sql alchemy pentru baza de date.
* Script import baza de date
* Servire textile cu macro-uri
* Cateva macro-uri (scoruri!)
* Cateva form-uri (editare probleme!)
h3. Coding camp public
Chemam lumea pe santier sa praseasca form-uri si macro-uri.
Dupa ce avem site-ul in forma read-only aproximativ complet putem sa facem coding camp-uri cu multa lume pentru a continua dezvoltarea. Aducem oameni, ii invatam cum sa faca branch-uri si ii punem sa faca form-uri si macro-uri.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.