Fişierul intrare/ieşire:zoo.in, zoo.outSursă.campion 2003
AutorMugurel Ionut AndreicaAdăugată de
Timp execuţie pe test0.225 secLimită de memorie65536 kbytes
Scorul tăuN/ADificultatenormalnormalnormalnormalnormal

Vezi solutiile trimise | Statistici

Zoo

Fermierul Ion are o idee originala: sa infiinteze pe teritoriul fermei sale gradina zoologica Madame Tussaud. Si fiindca deja are o colectie impresionanta de animale de ceara, in marime naturala, raspandite pe teritoriul fermei sale acest lucru nu e foarte dificil. In acest scop a luat harta fermei sale, pe care este fixat un sistem de coordonate si pe care sunt marcate pozitiile animalelor pe teritoriul fermei. Fiecare animal este plasat pe teritoriul fermei intr-un punct de coordonate intregi si nu poate fi mutat fara a-l deteriora. Gradina zoologica pe care o proiecteaza Ion va avea forma unui dreptunghi avand laturile paralele cu axele de coordonate si Ion ar dori ca aceasta sa contina cat mai multe animale. Inainte de a incepe constructia, fermierul face un studiu, pentru a gasi pozitia optima de amplasare a gradinii zoologice. Pentru aceasta, el si-a ales cateva pozitii unde ar putea sa construiasca gradina zoologica. Pentru fiecare dintre ele, ar dori sa stie cate animale dintre cele N pe care le are se afla in interiorul gradinii (sau pe marginile acesteia).

Cerinta

Scrieti un program care sa determine pentru fiecare amplasare posibila a gradinii zoologice numarul de animale care s-ar afla in interiorul acesteia (sau pe margini).

Date de intrare

Prima linie a fisierului de intrare zoo.in contine numarul intreg N, reprezentand numarul de animale. Fiecare dintre urmatoarele N linii contine coordonatele x si y ale unui animal, separate prin spatiu. Urmatoarea linie contine numarul intreg M, reprezentand numarul posibilitatilor de amplasare a gradinii zoologice. Pe fiecare dintre urmatoarele M linii se afla patru numere intregi separate prin spatii: x1 y1 x2 y2 unde (x1,y1) reprezinta coordonatele coltului stanga-jos al gradinii zoologice, iar (x2,y2) reprezinta coordonatele coltului dreapta-sus.

Date de iesire

In fisierul zoo.out veti afisa pentru fiecare posibilitate de amplasare a gradinii zoologice cate o linie pe care sefla numarul de animale aflate in interiorul sau pe marginile acesteia.

Restrictii si precizari

  • 1 ≤ N ≤ 16.000
  • 1 ≤ M ≤ 100.000
  • Coordonatele fiecarui animal si ale colturilor fiecarui dreptunghi sunt numere intregi din intervalul [-2.000.000.000, 2.000.000.000]
  • Pot exista mai multe animale in acelasi punct
  • x1 < x2 si y1 < y2 pentru fiecare dreptunghi descris in fisierul de intrare
  • Orice linie se termina cu Enter

Exemplu

zoo.inzoo.out
5
0 0
1 0
2 0
0 1
1 1
3
0 0 1000 1000
-1000 -1000 0 0
1 0 2 2
5
1
3
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content