Diferente pentru problema/volum intre reviziile #2 si #3

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="volum") ==
K.L. 2.0 şi-a dorit o piscină pe un grid A cu N linii şi M coloane. Cum K.L. 2.0 nu a fost foarte inspirat, el a uitat să îşi niveleze terenul înainte de a construi piscina, astfel încât fiecare celulă de coordonate (i, j) a gridului are o înalţime Ai,j (1 ≤ i ≤ N şi 1 ≤ j ≤ M). La un moment dat începe o ploaie puternică, care umple piscina cu apă. După terminarea ploii, K.L. 2.0 se întreabă câtă apă are în piscină.
K.L. 2.0 şi-a dorit o piscină pe un grid A cu N linii şi M coloane. Cum K.L. 2.0 nu a fost foarte inspirat, el a uitat să îşi niveleze terenul înainte de a construi piscina, astfel încât fiecare celulă de coordonate (i, j) a gridului are o înalţime <tex> A_i,j</tex> (1 ≤ i ≤ N şi 1 ≤ j ≤ M). La un moment dat începe o ploaie puternică, care umple piscina cu apă. După terminarea ploii, K.L. 2.0 se întreabă câtă apă are în piscină.
Dintr-o celulă apa se varsă în celulele vecine cu care are o latură comună şi care au înălţimea strict mai mică decât celula curentă. Apa de pe marginea piscinei se scurge în exterior.
h2. Cerinţă
h2. Restricţii
* 3 ≤ N, M ≤ 752
* 0 ≤ Ai,j ≤ 109 + 2
* 0 ≤ <tex>A_i,j</tex> ≤ 109 + 2
* Pentru 30% din punctaj, 3 ≤ N, M ≤ 82.
* Pentru 40% din punctaj, 0 ≤ Ai,j ≤ 103 + 2.
* Pentru 40% din punctaj, 0 ≤ <tex>A_i,j</tex> ≤ 103 + 2.
* Volumul apei este suma unităţilor de apă care rămâne în celulele piscinei.
h2. Exemplu

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.