Diferente pentru problema/timetravel intre reviziile #12 si #13

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="timetravel") ==
Avem o structura de date care permite efectuarea operatiilor inainte si inapoi in timp. Structura de date accepta operatii de $insert(time,val)$ si $erase(time,val)$. Totodata, putem sa ne ducem inainte sau inapoi in timp pentru a sterge sau adauga una dintre aceste doua opertii. Periodic, mai avem operatii de $query(time, val)$, pentru care trebuie sa raspundem, luand in considerare operatiile de pana acum, care este cel mai mic numar mai mare ca numarul $val$ la momentul $time$ pe axa temporala.
Avem o structura de date care permite efectuarea operatiilor inainte si inapoi in timp. Structura de date accepta operatii de $insert(time,val)$ si $erase(time,val)$. Totodata, putem sa ne ducem inainte sau inapoi in timp pentru a sterge sau adauga una dintre aceste doua opertii. Periodic, mai avem operatii de $query(time, val)$, pentru care trebuie sa raspundem, luand in considerare operatiile de pana acum, care este cel mai mic numar mai mare sau egal ca numarul $val$ la momentul $time$ pe axa temporala.
h2. Date de intrare
Daca avem operatie de tip $2$, se adauga operatia $erase(time, val)$. Acesta operatie reprezinta stergerea valorii $val$, daca exista, la momentul de timp $time$. Nu se garanteaza ca val exista, sau va exista vreodata.
Daca avem operatie de tip $3$, se va sterge o operatie de $insert(val)$ din structura.
Daca avem operatie de tip $3$, se va sterge o operatie de $insert(val)$ din structura. Se garanteaza ca exista o operatie de insert(val) cu aceasta valoare deja in structura.
Daca avem operatie de tipul $4$, se va sterge o operatie de $erase(time, val)$ din structura. Se garanteaza ca exista o operatie de erase cu aceste valori. In cazul in care sunt mai multe operatii de erase cu aceste valori, se va sterge una singura.
Daca avem operatie de tipul $5$, trebuie sa raspundeti la intrebarea: care este cea mai mica valoare aflata in structura la timpul $time$ mai mare ca $val$?
Daca avem operatie de tipul $5$, trebuie sa raspundeti la intrebarea: care este cea mai mica valoare aflata in structura la timpul $time$ mai mare sau egala ca $val$?
h2. Date de ieşire

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.