Diferente pentru problema/supermario intre reviziile #7 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Misiunea lui Super Mario este să distrugă toate cele $N$ ţestoase de pe platformă. Super Mario poate sări pe o ţestoasă la alegere din cele $N$. De frică, ţestoasa se va ascunde în carapace, iar Super Mario va putea să o folosească ca o armă pentru a distruge celelalte ţestoase.
Fiecare ţestoasă $i$ are o putere egală cu $P[i]$. Dacă Super Mario sare pe ţestoasa $i$ şi alege să o împingă către dreapta, această ţestosă va distruge toate ţestoasele aflate în dreapta ei, până la prima ţestoasă care are o putere strict mai mare decât ţestoasa $i$. Dacă Super Mario sare pe ţestoasa $i$ şi alege să o împingă în stânga, aceasta va distruge toate ţestoasele aflate în stânga ei, până la prima ţestoasă care are o putere strict mai mare decât ţestoasa $i$.
Fiecare ţestoasă $i$ are o putere egală cu $P[i]$. Dacă Super Mario sare pe ţestoasa $i$ şi alege să o împingă către dreapta, această ţestosă va distruge toate ţestoasele aflate în dreapta ei, până la prima ţestoasă care are o putere strict mai mare decât ţestoasa $i$. Analog, dacă Super Mario sare pe ţestoasa $i$ şi alege să o împingă în stânga, aceasta va distruge toate ţestoasele aflate în stânga ei, până la prima ţestoasă care are o putere strict mai mare decât ţestoasa $i$.
Altfel spus:

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.