Fişierul intrare/ieşire:staropramen.in, staropramen.outSursăConcursul National de Informatica "Adolescent Grigore Moisil"
AutorFlorin Chirica, Teodor IonescuAdăugată deAGMinformaticaAGMInformatica AGMinformatica
Timp execuţie pe test2.3 secLimită de memorie5400 kbytes
Scorul tăuN/ADificultatenormalnormalnormalnormalnormal

Vezi solutiile trimise | Statistici

Staropramen

De 1 Mai e o vreme torida, asa ca doi frumosi isi cumpara cate o sticla de apa plata si o beau in zona Unirii. Din pacate pentru ei, Politia Romana isi face datoria in acea zi, avand grija ca nimeni sa nu se hidrateze prea tare cu ocazia sarbatorii. Oamenii legii ii prind pe cei 2 betivi si le transmit ca nu e frumos sa consume apa in spatiul public si ca ar fi fost bine sa mearga la o terasa, sau macar in parc.

Justitia isi face datoria si trebuie sa ii legitimeze pe cei 2 frumosi. Ca niste baieti destepti, ei se gandesc sa minta organul legii dand un CNP fals. Ca sa para plauzibil, primul frumos se gandeste la un numar A, iar cel de-al doilea frumos la un numar B. Numarul de cifre ale numerelor A si B este acelasi. Apoi ei calculeaza suma A+B si aplica o functie hash dubioasa asupra numarului, care transforma suma in CNP (nu vom enunta aceasta functie, pentru ca nimeni sa nu fie tentat sa insele Politia Romana). Din pacate, dupa prea mult consum de apa, cei doi crai nu pot calcula suma A+B. Scrieti repede un program pentru a-i scoate pe cei doi frumosi din incurcatura!

Date de intrare

Fişierul de intrare staropramen.in contine pe prima linie T, numarul de teste. Fiecare test va contine pe prima linie N, numarul de cifre al lui A si al lui B. Pe urmatoarea linie sunt 2 * N cifre. Fie a1a2a3...aN cifrele lui A si b1b2b3...bN cifrele lui B. Din cauza apei, briliantii iti transmit numarul in forma a1b1a2b2...aNbN. Pentru clarificari vedeti exemplul!

Date de ieşire

În fişierul de ieşire staropramen.out vor fi T numere. Pe fiecare linie va fi suma A+B.

Restricţii

  • 1 ≤ T ≤ 10
  • 1 ≤ N ≤ 500.000
  • Numerele A si B nu vor contine "leading zeros"
  • Atentie! Cititi formatul in care se dau numerele A si B
  • Atentie la limita de memorie!
  • Cei doi frumosi sunt de acord cu hitul lui Ombladon din 2014 :)

Exemplu

staropramen.instaropramen.out
3
1
23
3
257135
1
57
5
788
12

Explicaţie

2+3 = 5
273+515 = 788
5+7 = 12

Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?