== include(page="template/taskheader" task_id="Smen") ==
Jegu este un tanar dornic de afirmare si nu se da inapoi de la nicio sarcina ce-i este incredintata. Zilele trecute a primit o tema mai ciudata de la profesorul lui de matematica. El are un sir de n numere naturale (nu neaparat distincte) pe care poate efectua urmatoarea operatie: la un anumit pas alege un elemetul i al sirului pe care poate sa-l creasca sau sa-l scada cu o unitatie. Aplicand acesta metoda asupra unor anumite elemente din sir, Jegu este pus sa obtina (printr-un numar minim de operatii) cel putin k elemente distincte, care sa apartina intervalului [a, b].
Jegu este un tanar dornic de afirmare si nu se da inapoi de la nicio sarcina ce-i este incredintata. Zilele trecute a primit o tema mai ciudata de la profesorul lui de matematica. El are un sir de $N$ numere naturale (nu neaparat distincte) pe care poate efectua urmatoarea operatie: la un anumit pas alege un elemetul $i$ al sirului pe care poate sa-l creasca sau sa-l scada cu o unitatie. Aplicand acesta metoda asupra unor anumite elemente din sir, Jegu este pus sa obtina (printr-un numar minim de operatii) cel putin $K$ elemente distincte, care sa apartina intervalului $[A, B]$.
Cum de data aceasta intuitia lui nu-l mai poate ajuta, va cere ca pornind de la sirul initial, sa-i construiti un alt sir care sa respecte cerintele profesorului sau.
h2. Date de intrare
Pe prima linie a fisierului smen.in se afla n, k, a si b cu semnificatiile din enunt. Pe urmatoarea linie se afla cele n numere ale sirului initial separate prin cate un spatiu.
Pe prima linie a fisierului $smen.in$ se afla $N$, $K$, $A$ si $B$ cu semnificatiile din enunt. Pe urmatoarea linie se afla cele $N$ numere ale sirului initial separate prin cate un spatiu.
h2. Date de iesire
Pe prima linie a fisierului smen.out se va afla numarul minim de operatii prin care se obtine un sir ce respecta cerintele din enunt. Pe a doua linie se vor afla n numere, separate prin cate un spatiu, reprezentand una din posibilele solutii optime.
Pe prima linie a fisierului $smen.out$ se va afla numarul minim de operatii prin care se obtine un sir ce respecta cerintele din enunt. Pe a doua linie se vor afla $N$ numere, separate prin cate un spatiu, reprezentand una din posibilele solutii optime.
h2. Restrictii
* 1 ≤ k ≤ n ≤ 200
* -200 ≤ a ≤ b ≤ 200
* fiecare element al sirului initial nu va depasi valoarea 200
* daca raspundeti corect la prima cerinta veti primi 4 puncte pe testul respectiv, iar daca raspundeti corect la ambele cerinte veti primi 10 puncte
* smen, nu?
* $1 ≤ k ≤ n ≤ 200$
* $-200 ≤ a ≤ b ≤ 200$
* $fiecare element al sirului initial nu va depasi valoarea 200$
* $daca raspundeti corect la prima cerinta veti primi 4 puncte pe testul respectiv, iar daca$ raspundeti corect la ambele cerinte veti primi 10 puncte$
* $smen, nu?$
h2. Exemplu