Diferente pentru problema/scalecrop intre reviziile #2 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="scalecrop") ==
Urmatorul set de flyere pt propaganda marelui lider vine cu schimbari semnificative de design.
Plecand de la ideea ca o imagine valoreaza mai mult decat 1000 de cuvinte, marele lider vrea ca flyerele $wf x hf$ sa contina poza lui, scalata proportional astfel incat sa se vada cat mai mult continut insa sa nu ramana niciun spatiu neacoperit din flyer (daca ambele dimensiuni $wp$ si $hp$ ale pozei sunt mai mari decat ale flyerului, dimensiunile pozei vor fi micsorate; in caz contrar vor fi marite).
Urmatorul set de flyere pt propaganda marelui lider vine cu schimbari semnificative de design. Plecand de la ideea ca o imagine valoreaza mai mult decat 1000 de cuvinte, marele lider vrea ca flyerele de dimensiuni $wf$ si $hf$ sa contina poza lui, scalata proportional astfel incat sa se vada cat mai mult continut insa sa nu ramana niciun spatiu neacoperit din flyer (daca ambele dimensiuni, $wp$ si $hp$, ale pozei sunt mai mari decat ale flyerului, dimensiunile pozei vor fi micsorate; in caz contrar vor fi marite).
h2. Date de intrare
* $1 ≤ wf, hf, wp, hp ≤ 1 000 000 000$
* Diferenta maxima cu care rezultatul final poate varia fata de cel corect este de $0,001$
* Flyerele si pozele nu pot fi rotite
* Se recomanda folosirea tipului de date *double* pentru utilizatorii C / C++, respectiv *real* pentru utilizatorii Pascal
h2. Exemplu

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
7807