Fişierul intrare/ieşire:rating.in, rating.outSursăAlgoritmiada 2016 - Runda 2, Juniori
AutorEugenie Daniel PosdarascuAdăugată deeudanipEugenie Daniel Posdarascu eudanip
Timp execuţie pe test0.75 secLimită de memorie65536 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Rating

Infoarena are N participanti la concursul Algoritmiada si M runde de calificare. Pentru fiecare concurent se cunoaste evolutia ratingului dupa fiecare din cele M concursuri. Din pacate clasamentele au fost pierdute. Deoarece comisia este vicleana, aceasta s-a hotarat sa refaca clasamentele dupa bunul lor plac astfel incat ratingurile participantilor sa nu provoace o imposibilitate. Mai exact, singura regula este: Pentru oricare doi participanti X si Y, daca X avea rating mai mare sau egal ca Y inainte de o runda de calificare si X l-a batut pe Y in acea runda, dupa modificarea ratingurilor X trebuie sa ramana cu rating mai mare sau egal ca al lui Y. In rest, ratingul infoarena permita orice alta anomalie. Initial toti participantii aveau rating 0.

Date de intrare

Fişierul de intrare rating.in va contine pe prima linie 2 numere naturale N si M, reprezentand numarul de participanti si numarul de concursuri. Pe urmatoarele N linii se vor afla cate M numere naturale. Elementul j de pe linia i reprezinta ratingul participantului i dupa al j-ulea concurs.

Date de ieşire

Fişierul de ieşire rating.out va contine M linii a cate N numere naturale. Pe linia i va fi clasamentul concursului i, reprezentat printr-o permutare de lungime N (pe pozitia x va fi indicele concurentului carea iesit pe locul x in acel concurs).

Restricţii

  • N * M ≤ 1.000.000
  • Ratingurile sunt numere naturale din intervalul [0,1.000.000.000]
  • Daca sunt mai multe solutii, puteti afisa oricare

Exemplu

rating.inrating.out
3 2
100 200
1000 3
5 123
2 1 3
3 1 2
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?