Fişierul intrare/ieşire:paralelipiped.in, paralelipiped.outSursăACM 2014
AutorDragos OpricaAdăugată defmins123FMI No Stress fmins123
Timp execuţie pe test2.5 secLimită de memorie12192 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Paralelipiped

Robert Acrisor are N pararelipipede in sistemul tri-dimensional, cu toate laturile paralele cu axele OX, OY sau OZ si care se pot suprapune. El vrea sa stie volumul total ocupat de reuniunea celor N paralelipipede, dar habar nu are cum sa faca asta, asa ca va roaga pe voi sa il ajutati. Pentru fiecare din cele N paralelipipede se dau doua colturi, cel din stanga-jos-spate si cel din dreapta-sus-fata.

Date de intrare

Fişierul de intrare paralelipiped.in contine pe prima linie un numar natural T, reprezentand numarul de teste. Pentru fiecare din cele T teste, pe prima linie a testului se afla un numar natural N reprezentand numarul de paralelipipede, iar pe urmatoarele N linii se afla 6 numere intregi X_i, X_i, Y_i si X_f, Y_f, Z_f reprezentand cele doua colturi ale paralelipipedului.

Date de ieşire

În fişierul de ieşire paralelipiped.out se va afla raspunsul pentru cele T teste, cate unul pe o linie, reprezentand volumul reuniunii celor N paralelipipede.

Restricţii

  • T = 75
  • 1 ≤ N ≤ 75
  • -104 ≤ X_i, X_i, Y_i, X_f, Y_f, Z_f ≤ 104
  • Laturile paralelipipedelor sunt paralele cu axele OX, OY sau OZ, iar pentru fiecare paralelipiped X_iX_f, Y_iY_f si Z_iZ_f
  • Coordonata x creste de la stanga la dreapta, coordonata y creste de jos in sus, iar coordonata z creste din spate in fata.

Exemplu

paralelipiped.inparalelipiped.out
3
1
0 0 0 1 1 1
2
0 0 0 1 1 1
0 0 0 1 1 2
3
0 0 0 1 1 1
0 0 0 1 1 2
3 3 3 4 4 4
1
2
3

Explicaţie

In primul test avem un singur paralelipiped, a carui volum este 1, in al doilea test al doilea paralelipiped il contine in intregime pe primul, deci avem un volum total de 2.

Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content