Diferente pentru problema/overlap intre reviziile #3 si #13

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

==Include(page="template/taskheader" task_id="overlap")==
Fie $N$ puncte in plan cu coordonate intregi $x_i , y_i$. Acestea sunt rotite cu $k*90$ grade ($k = 0 , 1 , 2$ sau $3$ ) si/sau translatate, astfel incat se obtin alte $N$ puncte, diferite doua cate doua de primele.
Fie $N$ puncte in plan cu coordonate intregi $x{~i~} , y{~i~}$. Acestea sunt rotite cu $k*90$ grade ({$k = 0 , 1 , 2$} sau $3$) si/sau translatate, astfel incat se obtin alte $N$ puncte, diferite doua cate doua de primele.
h2. Cerinta
h2. Date de Intrare
Pe prima linie a fisierului de intrare $overlap.in$ se afla $N$, numarul de puncte, iar pe urmatoarele $N$ linii se afla cate o pereche $x_i$, $y_i$ - pe cea de-a $i-a$ linie se afla coordonatele punctului $i$.
Pe prima linie a fisierului de intrare $overlap.in$ se afla $N$, numarul de puncte, iar pe urmatoarele $N$ linii se afla cate o pereche $x{~i~}$, $y{~i~}$ - pe cea de-a $i-a$ linie se afla coordonatele punctului $i$.
h2. Date de Iesire
h2. Restrictii si precizari
* $1 ≤ N ≤ 800$
* 0 ≤ x_i, y_i ≤ 100.000
* $0 ≤ x{~i~}, y{~i~} ≤ 100.000$
* Prin "rotatie" se intelege fixarea unui punct oarecare in plan si rotirea tuturor punctelor initiale fata de acesta.
* Prin "translatie" se intelege alegerea numerelor constante $shift_x$ si $shift_y$, si transformarea coordonatelor $(P_i_x, P_i_y)$ in $(P_i_x+shift_x, P_i_y+shift_y)$ pentru orice punct $i$.
* Prin "translatie" se intelege alegerea numerelor constante $shift_x$ si $shift_y$, si transformarea coordonatelor $(Pi{~x~}, Pi{~y~})$ in $(Pi{~x~}+shift_x, Pi{~y~}+shift_y)$ pentru orice punct $i$.
h2. Exemplu
  1 |
==Include(page="template/taskfooter" task_id="overlap")==
 
 
 

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
928