Pagini recente » Diferente pentru utilizator/popescuoana intre reviziile 1 si 2 | Diferente pentru utilizator/moldo_razvan intre reviziile 2 si 3 | Istoria paginii utilizator/drgx96 | Diferente pentru problema/qnp intre reviziile 10 si 17 | Diferente pentru problema/mutari intre reviziile 17 si 18
Nu exista diferente intre titluri.
Diferente intre continut:
== include(page="template/taskheader" task_id="mutari") ==
In timp ce se plictisea de problemele prea usoare de pe tabla din ora de matematica, Marian a descoperit un nou joc: plecand de la un sir de $N$ numerele naturale $A(1)$, $A(2)$, ..., $A(N)$, trebuie sa ajunga la sirul $A(1)$, $0$, ..., $0$ efectuand efectuand una sau mai multe mutari. O mutare consta in alegerea unei pozitii $K$ ( $1 ≤ K < N$ ) si apoi scaderea din $A(K + 1)$ a valorii lui $A(K)$. Numerele din sir nu au voie sa devina negative pe parcursul mutarilor. Nefiind insa foarte priceput la informatica, el s-a gandit sa va roage pe voi, prietenii lui, sa-i spuneti daca exista o succesiune de mutari care sa rezolve jocul.
In timp ce se plictisea din cauza problemelor prea usoare de pe tabla din ora de matematica, Marian a descoperit un nou joc: plecand de la un sir de $N$ numerele naturale $A(1)$, $A(2)$, ..., $A(N)$, trebuie sa ajunga la sirul $A(1)$, $0$, ..., $0$ efectuand efectuand una sau mai multe mutari. O mutare consta in alegerea unei pozitii $K$ ( $1 ≤ K < N$ ) si apoi scaderea din $A(K + 1)$ a valorii lui $A(K)$. Numerele din sir nu au voie sa devina negative pe parcursul mutarilor. Nefiind insa foarte priceput la informatica, el s-a gandit sa va roage pe voi, prietenii lui, sa-i spuneti daca exista o succesiune de mutari care sa rezolve jocul.
h2. Date de intrare
Nu exista diferente intre securitate.
Topicul de forum nu a fost schimbat.