Diferente pentru problema/magic4 intre reviziile #3 si #5

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="magic4") ==
Această problemă este interactivă. Comisia are o valoare pozitivă pe _16 biţi_, *necunoscută* vouă. Această valoare va fi modificată conform următoarei reguli.
*1.* Voi veţi transmite succesiv valori pozitive pe 16 biţi . ( le veti scrie in fisierul de iesire _magic4.out_ )
Comisia are o valoare pozitivă pe _16 biţi_, *necunoscută* vouă. Această valoare va fi modificată conform următoarei reguli.
*1.* Voi veţi transmite succesiv valori pozitive pe $16$ biţi . ( le veti scrie in fisierul de iesire _magic4.out_ )
*2.* Comisia va efectua operaţia sau exclusiv pe biţi ( cunoscută drept xor ) între valoare furnizată de voi şi acea valoare necunoscută.
*3.* Asupra biţilor valorii obţinute comisia va aplica o rotaţie circulară a biţilor cu un număr aleator intre 0 şi 15 de poziţii (o rotaţie de x poziţii înseamnă mutarea secvenţei formate din ultimii x biti de pe ultimele x poziţii pe primele x poziţii). Astfel se va obţine noua valoare necunoscută în locul vechii valorii. Aceste regulă se va aplica de cel mult 100000 de ori. Dacă după un număr de aplicări a regulii valoarea necunoscută capătă valoarea 0 sunteţi magici si obţineţi puncte ( foarte importante în viitor ☺ ). Dacă nu, nu veţi obţine nimic .
*3.* Asupra biţilor valorii obţinute comisia va aplica o rotaţie circulară a biţilor cu un număr aleator intre $0$ şi $15$ de poziţii (o rotaţie de $x$ poziţii înseamnă mutarea secvenţei formate din ultimii $x$ biti de pe ultimele $x$ poziţii pe primele $x$ poziţii). Astfel se va obţine noua valoare necunoscută în locul vechii valorii. Aceste regulă se va aplica de cel mult $100000$ de ori. Dacă după un număr de aplicări a regulii valoarea necunoscută capătă valoarea 0 sunteţi magici si obţineţi puncte ( foarte importante în viitor ☺ ). Dacă nu, nu veţi obţine nimic.
h2. Date de intrare
h2. Date de ieşire
In fisierul de iesire *magic4.out* se vor afla n numere , fiecare pe cate un rand . Acestea vor reprezenta numerele transmise de care voi (0<=n<=100.000).
In fisierul de iesire *magic4.out* se vor afla $n$ numere , fiecare pe cate un rand . Acestea vor reprezenta numerele transmise de care voi $(0<=n<=100.000)$.
h2. Restricţii
* Nu transmiteti mai mult de 100.000 de ori.
* Evaluatorul va rula programul dumneavostra de cel putin 50 de ori in cadrul aceluiasi test.
* Nu transmiteti mai mult de $100.000$ de ori.
* Evaluatorul va rula programul dumneavostra de cel putin $50$ de ori in cadrul aceluiasi test.
h2. Exemplu

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.