Diferente pentru problema/invsc intre reviziile #3 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

==Include(page="template/taskheader" task_id="invsc")==
==Include(page="template/raw")==
 
Gigel tocmai invatase la scoala algoritmul de calcul a celui mai lung subsir crescator a unui sir de numere naturale. Si atat de mult i-a placut, incat a stat cateva zile si a aplicat acest algoritm pe mai multe siruri de numere( distincte doua cate doua). Pentru asta el se folosea de un vector auxiliar $v$ cu semnficatia {$v{~i~}$}= lungimea celui mai lung subsir crescator din sirul initial care se termina pe pozitia {$i$}( evident rezultatul era reprezentat de maximul din acest vector). Vrand sa ia o nota buna pentru efortul depus e a vrut sa duca profesorului sau de informatica toate calculele sale. Doar ca exact inainte sa plece Gigel de acasa ,sora sa, Georgiana, a luat toate foile cu sirurile pe care acesta aplicase alogitmul tocmai invatat si le-a rupt in bucatele. Lui Gigel i-au ramas astfel doar foile cu vectorii auxiliari folositi.
h2. Cerinta
h2. Date de Intrare
Prima linie a fisierului de intrare $invsc.in$ va contine numarul natural nenul n reprezentand lungimea unui sir pe care Gigel a aplicat algoritmul tocmai invatat. Pe urmatoarele $N$ linii este dat vectorul auxiliar $v$ calculat de Gigel.
Prima linie a fisierului de intrare $invsc.in$ va contine numarul natural nenul $N$ reprezentand lungimea unui sir pe care Gigel a aplicat algoritmul tocmai invatat. Pe urmatoarele $N$ linii este dat vectorul auxiliar $v$ calculat de Gigel.
h2. Date de Iesire
Fisierul de iesire $invsc.out$ va contine sirul initial de la care a plecat Gigel, adica n numere naturale nenule distincte cu maxim 8 cifre, fiecare numar pe o linie separata.
Fisierul de iesire $invsc.out$ va contine sirul initial de la care a plecat Gigel, adica $N$ numere naturale nenule distincte cu maxim $8$ cifre, fiecare numar pe o linie separata.
h2. Restrictii si precizari
==Include(page="template/taskfooter" task_id="invsc")==
 
 
 

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
737