Pagini recente » Diferente pentru problema/datorii2 intre reviziile 8 si 1 | Diferente pentru problema/echilibru intre reviziile 1 si 2 | Problema saptamanii - Subgrupuri de 3 persoane | Atasamentele paginii Semafoare | Diferente pentru problema/invsc intre reviziile 1 si 2
Diferente pentru
problema/invsc intre reviziile
#1 si
#2
Diferente intre titluri:
Diferente intre continut:
==Include(page="template/taskheader" task_id="invsc")==
== include(page="template/taskheader" task_id="invsc") ==
Poveste ...
h2. Cerinta
...
h2. Restrictii
...
h2. Date de intrare
...
h2. Date de iesire
...
h2. Exemplu
| invsc.in | invsc.out |
| linia1
linia2
linia3
| linia1
linia2
|
== include(page="template/taskfooter" task_id="invsc") ==
==Include(page="template/raw")==
Link: [1]File-List
invsc
Gigel tocmai invatase la scoala algoritmul de calcul a celui mai lung subsir crescator a unui sir de numere naturale. Si atat de mult i-a placut, incat a stat cateva zile si a aplicat acest algoritm pe mai multe siruri de numere( distincte doua cate doua). Pentru asta el se folosea de un vector auxiliar v cu semnficatia v[i]= lungimea celui mai lung subsir crescator din sirul initial care se termina pe pozitia i( evident rezultatul era reprezentat de maximul din acest vector). Vrand sa ia o nota buna pentru efortul depus e a vrut sa duca profesorului sau de informatica toate calculele sale. Doar ca exact inainte sa plece Gigel de acasa ,sora sa, Georgiana, a luat toate foile cu sirurile pe care acesta aplicase alogitmul tocmai invatat si le-a rupt in bucatele. Lui Gigel i-au ramas astfel doar foile cu vectorii auxiliari folositi.
h2. Cerinta
Neavand timp sa asambleze la loc toate foile, Gigel are nevoie de ajutorul vostru pentru a reconstitui vectorii initiali.
h2. Date de Intrare
Prima linie a fisierului de intrare invsc.in va contine numarul natural nenul n reprezentand lungimea unui sir pe care Gigel a aplicat algoritmul tocmai invatat. Pe urmatoarele N linii este dat vectorul auxiliar v calculat de Gigel.
h2. Date de Iesire
Fisierul de iesire invsc.out va contine sirul initial de la care a plecat Gigel, adica n numere naturale nenule distincte cu maxim 8 cifre, fiecare numar pe o linie separata.
Observatii
- n<=200000
- se garanteaza ca pentru fiecare test va exista cel putin o solutie
- in cazul in care exista mai multe solutii se poate afisa oricare dintre ele
h2. Exemplu
invsc.in invsc.out
5 5
1 10
2 7
2 6
2 12
3
References
Visible links
1. file:///home/eval/eval/www/infoarena/docs/arhiva/invsc/invsc_files/filelist.xml
==Include(page="template/taskfooter" task_id="invsc")==
Nu exista diferente intre securitate.
Topicul de forum nu a fost schimbat.