Diferente pentru problema/intensitate intre reviziile #3 si #9

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

* Dacă $C$ este un circuit atunci $A-C-B$ este un circuit, unde $A$ şi $B$ sunt becuri. Acest lucru inseamnă că $A$, $C$ şi $B$ sunt grupate in **serie**. Vezi figura de mai jos pentru detalii.
!problema/intensitate?serie.jpeg 90%!
* Daca $C{~1~},C{~2~}..C{~x~}$ sunt circute şi $A$, $B$ sunt becuri, atunci $A-{C{~1~},C{~2~}..C{~x~}}-B$ este un circuit. În acest caz vom spune că circuitele $C{~1~},C{~2~}..C{~x~}$ sunt grupate în **paralel**. Mai mult, $x$ va fi **cel mult $7$**. Vezi figura de mai jos pentru detalii.
* Daca $C{~1~},C{~2~}..C{~x~}$ sunt circute şi $A$, $B$ sunt becuri, atunci $A-{C{~1~},C{~2~}..C{~x~}}-B$ este un circuit. În acest caz vom spune că circuitele $C{~1~},C{~2~}..C{~x~}$ sunt grupate în **paralel**. Vezi figura de mai jos pentru detalii.
!problema/intensitate?paralel.jpeg 90%!
Prin **$I$** ne referim la intensitatea curentului electric. În cazul circuitelor in serie, $I$ rămâne constant, iar în cazul circuitelor in paralel, $I$ se va divide la numarul de circuite aflate în paralel **pe care le folosim**. Pentru un bec oarecare  <tex> \sum_{i=1}^{x} I_{in}  = I = \sum_{i=1}^{x} I_{out} </tex>
Prin **$I$** ne referim la intensitatea curentului electric. În cazul circuitelor in serie, $I$ rămâne constant, iar în cazul circuitelor in paralel, $I$ se va divide la numarul de circuite aflate în paralel **pe care le folosim**. Pentru un bec oarecare  <tex> \sum_{i=1}^{x} I_{in} = \sum_{i=1}^{x} I_{out} </tex>
Cu cât intensitatea curentului electric ce trece printr-un bec va fi mai mare, becul va lumina mai puternic.
Considerăm un bec ca fiind **pornit** dacă există un drum de la $1$ la $N$ care trece prin acel bec, şi toate becurile de pe drum sunt pornite (intensitatea curentului electric este strict pozitivă). Dacă nu există un astfel de drum, atunci becul nu va lumina.
Considerăm un bec ca fiind **pornit** dacă există un drum de la $1$ la $N$ care trece prin acel bec, şi toate becurile de pe drum sunt pornite (intensitatea curentului electric este strict pozitivă). Dacă nu există o astfel de ru, atunci becul nu va lumina.
Instalaţia având foarte multe becuri, şi Giugudel având foarte puţin timp la dispoziţie, vă roagă sa-l ajutaţi pentru a putea reporni reţeaua cât mai curând. Mai mult, el doreşte ca fiecare bec să luminize cât mai tare, adică valoarea minimă a intensităţii curentului electric ce va trece prin orice bec pornit să fie maximă.
* $1 &le; K &le; N &le; 100$
* $1 &le; M &le; 2 * N$
* **Numărul maxim** de subcircuite puse în paralel va fi $7$
* Pentru $30%$ din teste $N &le; 30$
* Pentru $70%$ din teste numărul maxim $x$ de subcircuite puse in paralel va fi $7$
* Se garantează că p şi q vor fi **întregi cu semn** pe $32$ biţi
* Considerăm intensitatea curentului electric ce intră în becul $1$ din generator ca fiind **$1$**
* Direcţia curentului electric este de la stânga spre dreapta
* Circuitul din fisierul de intrare va fi intotdeauna valid
* Considerăm intensitatea curentului electric ce intră în becul $1$ din generator ca fiind de valoare **$1$**
* Direcţia curentului electric este de la **stânga spre dreapta**
* Circuitul din fisierul de intrare va fi întotdeauna valid
h2. Exemplu

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
4645