Fişierul intrare/ieşire:facebook.in, facebook.outSursăInfoarena Monthly 2012, Runda 10
AutorTeodor PlopAdăugată dedushmiMihai-Alexandru Dusmanu dushmi
Timp execuţie pe test0.1 secLimită de memorie20480 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Facebook

In partea dreapta pe Facebook iti apar K sugestii de prieteni. Pentru fiecare sugestie se cunoaste numarul de prieteni comuni. Gigel vrea sa obtina la sugestii K persoane cu care sa aiba acelasi numar de prieteni in comun. El poate sa respinga o sugestie a Facebook-ului, caz in care locul acelei persoane este luat de altcineva. Stiind dinainte ordinea celor N > K sugestii pe care le are pregatite Facebook, gasiti numarul minim de operatii astfel incat sa satisfaceti dorinta lui Gigel. In cazul in care nu exista solutie, -1.

Date de intrare

Fişierul de intrare facebook.in va contine pe prime linie numerele N si K. Pe cea de-a doua linie se vor afla N numere, reprezentand numarul de prieteni pe care Gigel ii are in comun cu fiecare dintre prietenii sugerati de Facebook, in ordinea aparitiei lor in lista de sugestii.

Date de ieşire

În fişierul de ieşire facebook.out se va afisa pe prima linie numarul minim de operatii, in cazul in care exista solutie. In caz contrar se va afisa -1.

Restricţii

  • 1 ≤ K ≤ N ≤ 217
  • Gigel este foarte popular asa ca numarul de prieteni pe care ii are in comun cu sugestiile date de Facebook se incadreaza in intervalul [0, 230]

Exemplu

facebook.infacebook.out
6 3
1 2 3 1 1 2
2

Explicaţie

Gigel respinge a doua sugestie, iar lista de K sugestii devine: 1 3 1.
Gigel respinge a doua sugestie din nou, iar noile sugestii sunt: 1 1 1.

Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content