Nu aveti permisiuni pentru a descarca fisierul grader_eval.cpp
Diferente pentru problema/entropy intre reviziile #8 si #18
Nu exista diferente intre titluri.
Diferente intre continut:
h2. Date de ieşire
În fişierul de ieşire $entropy.out$ ...
În fişierul de ieşire $entropy.out$ se vor afla $T$ linii, fiecare linie descriind operaţiile care rezolvă testul corespunzător. Pentru o dimensiune redusă a output-ului, operaţiile vor fi codificate astfel: - O mutare din vârful cutiei $1$ în vârful cutiei $2$ va fi codificată prin caracterul $m$. - O mutare din vârful cutiei $1$ în vârful cutiei $3$ va fi codificată prin caracterul $n$. - O mutare din vârful cutiei $2$ în vârful cutiei $1$ va fi codificată prin caracterul $o$. - O mutare din vârful cutiei $2$ în vârful cutiei $3$ va fi codificată prin caracterul $p$. - O mutare din vârful cutiei $3$ în vârful cutiei $1$ va fi codificată prin caracterul $q$. - O mutare din vârful cutiei $3$ în vârful cutiei $2$ va fi codificată prin caracterul $r$. Astfel, descrierea operaţiilor va fi un şir de caractere de acest tip. Puteţi consulta exemplul pentru clarificări.
h2. Restricţii * $1 ≤ T ≤ 100$ * $1 ≤ Numărul de obiecte dintr-o cutie ≤ 100$
* *Numărul total de operaţii folosite pentru rezolvarea unui test trebuie să fie cel mult egal cu $1300$*
* Numărul total de operaţii folosite pentru rezolvarea unui test din cele $T$ trebuie să fie *cel mult egal cu $1300$*. * Orice şir de operaţii care rezolvă un test din cele $T$ şi respectă constrângerea de lungime de mai sus este considerat corect.
h2. Exemplu
a b cba
|
|qr
| h3. Explicaţie
...
Primul test descrie o situaţie fericită în care este suficient să facem două mutări: prima din vârful cutiei $3$ către vârful cutiei $1$ şi a doua din vârful cutiei $3$ către vârful cutiei $2$. Orice altă soluţie care foloseşte cel mult $1300$ de mutări este considerată corectă.
== include(page="template/taskfooter" task_id="entropy") ==