Diferente pentru problema/entropy intre reviziile #5 si #6

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

În general, faci săptămânal curăţenie în cameră şi ajungi să pui multe lucruri în cămară, ca să nu te gândeşti prea mult la ce vrei să faci cu ele. Faci lunar curăţenie în cămară şi pui pe balcon lucrurile care nu mai încap. Azi faci curat pe balcon şi nu e prea veselă situaţia.
Conform creşterii tale de programator, vei sparge problema în probleme mai mici. Acum te vei ocupa de $3$ cutii, fiecare conţinând cărţi, reviste sau ziare. Probabil ar trebui să le arunci pe toate, dar tu îţi doreşti să pui toate cărţile în cutia $1$, toate revistele în cutia $2$ şi toate ziarele în cutia $3$. Cutiile funcţionează ca nişte stive, deci operaţiile posibile sunt de a lua o carte din vârful unei cutii şi a o plasa în vârful altei cutii.
Conform creşterii tale de programator, vei sparge problema în probleme mai mici. Acum te vei ocupa de $3$ cutii, fiecare conţinând cărţi, reviste sau ziare. Probabil ar trebui să le arunci pe toate, dar tu îţi doreşti să pui toate cărţile în cutia $1$, toate revistele în cutia $2$ şi toate ziarele în cutia $3$. Cutiile funcţionează ca nişte stive, deci operaţiile posibile sunt de a lua un obiect din vârful unei cutii şi a-l plasa în vârful altei cutii.
Îţi doreşti să plasezi toate obiectele la locul lor folosind un număr rezonabil de operaţii.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.