Diferente pentru problema/egalitati intre reviziile #7 si #19

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="egalitati") ==
Ca tema pentru acasa, Gigel are de scris multe egalitati.
Profesorul de matematica este insa prea lenes ca sa verifice corectitudinea calculelor lui Gigel. El prefera sa se asigure numai de faptul ca parantezele sunt asezate corect.
Astfel, el scrie pe un singur rand toate parantezele din egalitatile lui Gigel ( impreuna cu semnul de egalitate dintre ele - "=", desigur ), in ordinea in care Gigel le-a scris in tema pentru acasa. Egalitatile sunt despartite intre ele prin ";".
Din cauza faptului ca acest sir este foarte mare, profesorul va cere ajutorul: trebuie sa ii spuneti daca aceste egalitati sunt corecte, sau nu.
Profesorul de matematica este insa prea lenes ca sa verifice corectitudinea calculelor asa ca prefera sa se asigure numai de faptul ca parantezele sunt asezate corect.
Astfel, el scrie pe un singur rand toate parantezele din egalitatile lui Gigel ( impreuna cu semnul de egalitate dintre ele - "=" ), in ordinea in care Gigel le-a scris in tema pentru acasa. Egalitatile sunt despartite intre ele prin ";". La finalul sirului se va gasi caracterul ".".
Din cauza faptului ca acest sir este foarte mare, profesorul va cere ajutorul: trebuie sa ii spuneti daca aceste parantezari sunt corecte sau nu.
h2. Date de intrare
h2. Date de ieşire
În fişierul de ieşire $egalitati.out$ se vor afla mai multe linii, pe fiecare linie $i$ aflandu-se raspunsul la parantezarea cu numarul $i$ din sir ( 1 pentru parantezare corecta, 0 pentru parantezare incorecta ).
În fişierul de ieşire $egalitati.out$ se vor afla mai multe linii, pe fiecare linie $i$ aflandu-se raspunsul la egalitatea cu numarul $i$ din sir ( $1$ pentru parantezare corecta, $0$ pentru parantezare incorecta ).
h2. Restricţii
* $1 ≤ N ≤ 100000$, unde $N$ este lungimea sirului.
* $1 ≤ N ≤ 100000, unde $N$ este lungimea sirului de egalitati$
* $Sirul se va termina intotdeauna cu "."$
h2. Exemplu
table(example). |_. egalitati.in |_. egalitati.out |
| This is some
  text written on
  multiple lines.
| This is another
  text written on
  multiple lines.
| ()=;()()=(((())()=()(())().
| 1
  0
|
h3. Explicaţie
h2. Explicatie
...
Prima egalitate din tema lui Gigel este "()=", in care prima ecuatie este "()", iar cea de-a doua nu contine paranteze. Ambele fiind corecte, raspunsul este 1.
A doua egalitate este formata din 3 ecuatii ale caror parantezari sunt: "()()", "(((())()", "()(())()". Dintre acestea, a doua este gresita, deci raspunsul este 0.
== include(page="template/taskfooter" task_id="egalitati") ==

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.