Diferente pentru problema/desen2 intre reviziile #5 si #9

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Fisierul de iesire $desen2.out$ va contine desenul reconstituit. In fisier se vor afla $N$ linii, fiecare linie continand exact $2M-1$ caractere care pot fi:
* '.' (punct, caracterul cu codul ASCII 46)
* '|'(bara verticala, caracterul cu codul ASCII 124)
* '_' (liniuta de subliniere, caracterul cu codul ASCII 95).
* $.$ (punct, caracterul cu codul ASCII 46)
* $|$ (bara verticala, caracterul cu codul ASCII 124)
* $_$ (liniuta de subliniere, caracterul cu codul ASCII 95).
Prima linie a fisierului de iesire ilustreaza aspectul primei linii de pe foaia de matematica (mai exact, laturile de jos ale patratelelor de pe prima linie), a doua linie din fisier aspectul celei de a doua linii de pe foaie (laturile de jos, precum si eventualele laturi verticale), etc. Fie c1c2...c2M-1 caracterele de pe o linie a fisierului de iesire. Intotdeauna $c1$='.'. Caracterul $ci$ ( $i$ impar, $i>2$ ) este liniuta de subliniere daca latura de jos a patratelului $(i+1)/2$ de pe foaie apartine poligonului si $'.'$ in caz contrar. Caracterul $ci$ ( $i$ par) este bara verticala daca latura din dreapta a patratelului $i/2$ a patratelului de pe foaie apartine poligonului, respectiv $'.'$ in caz contrar.
Prima linie a fisierului de iesire ilustreaza aspectul primei linii de pe foaia de matematica (mai exact, laturile de jos ale patratelelor de pe prima linie), a doua linie din fisier aspectul celei de a doua linii de pe foaie (laturile de jos, precum si eventualele laturi verticale), etc. Fie $c{~1~}c{~2~}...c{~2M-1~}$ caracterele de pe o linie a fisierului de iesire. Intotdeauna $c{~1~}='.'$. Caracterul $c{~i~}$ ( $i$ impar, $i>2$ ) este liniuta de subliniere daca latura de jos a patratelului $(i+1)/2$ de pe foaie apartine poligonului si $'.'$ in caz contrar. Caracterul $c{~i~}$ ( $i$ par) este bara verticala daca latura din dreapta a patratelului $i/2$ a patratelului de pe foaie apartine poligonului, respectiv $'.'$ in caz contrar.
h2. Restrictii
== include(page="template/taskfooter" task_id="desen2") ==
==SmfTopic(topic_id="3340")==
 

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
3340