Diferente pentru problema/biperm intre reviziile #4 si #5

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="biperm") ==
Pentru un numar natural nenul $n$, sa consideram toate numerele naturale nenule mai mici sau egale cu $n$, luand fiecare numar de cate doua ori: $1$, $1$, $2$, $2$, $3$, $3$, ... , $n$, $n$. Aceste numere le amestecam aleator, si le aranjam pe doua linii a cate n elemente. Structura astfel obtinuta o vom numi o bipermutare. In figurile 1, 2 si 3 avem cate un exemplu de bipermutare pentru n=5.
O bipermutare este perfecta, daca ambele linii ale structurii reprezinta cate o permutare (vezi figurile 2 si 3).
Prin mutare pe pozitia p, intelegem interschimbarea elementelor de pe aceeasi coloana p. In exemplele de mai jos, bipermutarea perfecta din figura 2 s-a obtinut din bipermutarea din figura 1, aplicand o mutare pe pozitia 2. Bipermutarea perfecta din figura 3 s-a obtinut din bipermutarea din figura 1, aplicand mutari pe pozitiile 1, 2, 4 si 5.
Pentru un numar natural nenul $n$, sa consideram toate numerele naturale nenule mai mici sau egale cu $n$, luand fiecare numar de cate doua ori: $1$, $1$, $2$, $2$, $3$, $3$, ... , $n$, $n$. Aceste numere le amestecam aleator, si le aranjam pe doua linii a cate $n$ elemente. Structura astfel obtinuta o vom numi o bipermutare. In figurile $1$, $2$ si $3$ avem cate un exemplu de bipermutare pentru $n=5$.
O bipermutare este perfecta, daca ambele linii ale structurii reprezinta cate o permutare (vezi figurile $2$ si $3$).
Prin mutare pe pozitia $p$, intelegem interschimbarea elementelor de pe aceeasi coloana $p$. In exemplele de mai jos, bipermutarea perfecta din figura $2$ s-a obtinut din bipermutarea din figura $1$, aplicand o mutare pe pozitia $2$. Bipermutarea perfecta din figura $3$ s-a obtinut din bipermutarea din figura $1$, aplicand mutari pe pozitiile $1$, $2$, $4$ si $5$.
h2. Date de intrare

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.