Diferente pentru problema/bancomat intre reviziile #6 si #9

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h2. Date de intrare
Pe prima linia din fisierul de intrare $bancomat.in$ se afla o singura valoare $T$ ce semnifica numarul de zile pentru care trebuie sa raspundeti.
Pe prima linie din fisierul de intrare $bancomat.in$ se afla o singura valoare $T$ ce semnifica numarul de zile pentru care trebuie sa raspundeti.
In continuare se afla datele de intrare pentru fiecare zi in parte. Pentru fiecare zi se vor citi $3$ linii:
* Pe prima linie vor fi $6$ valori separate printr-un spatiu, semnificand numarul de bancnote din fiecare tip in ordinea : $1$, $5$, $10$, $50$, $100$, $500$
* In prima zi bancomatul contine $4$ bancnote de $1$ leu, $3$ bancnote de $5$ lei si $2$ bancnote de $10$ lei. Primul client care vine la bancomat doreste suma de $17$ lei si primeste doua bancnote de $1$ leu, o bancnota de $5$ lei si una de $10$ lei. Al doilea client doreste suma de $15$ lei si primeste o bancnota de $5$ lei si una de $10$ lei.
* A doua zi vine primul client la bancomat si primeste o bancnota de $1$ leu si o bancnota de $5$ lei pentru a acoperi suma de $6$ lei pe care o doreste. Al doilea client doreste sa extraga $3$ lei, dar bancomatul nu mai contine nicio bancnota de $1$ leu. In concluzie el nu poate oferi tuturor clientilor suma dorita.
* A doua zi vine primul client la bancomat si primeste o bancnota de $1$ leu si o bancnota de $5$ lei pentru a acoperi suma de $6$ lei pe care o doreste. Al doilea client doreste sa extraga $3$ lei, dar bancomatul nu mai contine nicio bancnota de $1$ leu, in concluzie el nu poate oferi tuturor clientilor suma dorita.
== include(page="template/taskfooter" task_id="bancomat") ==

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
9761