Fişierul intrare/ieşire:aladdin2.in, aladdin2.outSursăBursele Agora 2004
AutorCosmin Silvestru NegruseriAdăugată de
Timp execuţie pe test0.05 secLimită de memorie65536 kbytes
Scorul tăuN/ADificultatenormalnormalnormalnormalnormal

Vezi solutiile trimise | Statistici

Aladdin2

Aladdin s-a gandit la un moment dat sa intre in afaceri cu covoare, deoarece crede ca acestea sunt foarte profitabile. El a reusit sa rezolve toate problemele tehnice si acum poate sa realizeze covoare de dimensiune m x n. Aceste covoare sunt impartite in m x n celule de dimensiune 1 × 1. Fiecare celula va fi colorata cu alb sau cu negru. Datorita faptului ca vrea sa obtina covoare cu anumite proprietati magice este necesar ca orice patrat, de dimensiune 2 × 2, sa contina doua celule colorate cu alb si doua celule colorate cu negru.

Cerinta

Aladdin doreste sa stie cate covoare diferite, de dimensiune m x n, care sa beneficieze de proprietatile magice se pot construi.

Date de Intrare

Fisierul de intrare aladdin2.in contine pe prima linie doua numere intregi m si n, separate printr-un singur spatiu, care reprezinta dimensiunile pentru un covor.

Date de Iesire

Fisierul de iesire aladdin2.out trebuie sa contina o singura linie pe care se va afla un singur numar care reprezinta numarul de covoare de dimensiune m x n care se pot construi astfel incat acestea sa beneficieze de proprietatile magice.

Restrictii si precizari

  • 2 ≤ m, n ≤ 10000

Exemplu

aladdin2.inaladdin2.out
4 218
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content