Diferente pentru problema/1expr intre reviziile #8 si #9

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

==Include(page="template/taskheader" task_id="1expr")==
 
==Include(page="template/raw")==
Gigel, student in anul II (desi a inceput facultatea acum 4 ani - ce sa-i faci, Electronica asta..), tocmai a invatat despre expresii aritmetice ce contin operatorii {'+'},{'*'},{'^'} si {'!'}, precum si paranteze (`(` si `)'). Totusi, fiind abia in anul II, el se incurca cand trebuie sa lucreze cu numere prea mari, de aceea singurul numar care apare in mod direct (adica nu doar ca rezultat al unei operatii) in cadrul unei expresii este numarul 1. Vom numi o astfel de expresie 1-expresie. De exemplu, "(1+(1*1))^(1+1+1*1)^(1+(1+1)!)" este o 1-expresie, dar "2+5*7+6!+3^4^3!+1*6" nu este o 1-expresie (deoarece apar in mod direct numerele 2, 3, 4, 5, 6 si 7). O 1-expresie poate fi privita ca un sir format din caracterele `1',`+','*','^','!','(`,')' si care poate fi descris cu ajutorul urmatoarelor reguli gramaticale :
==Include(page="template/taskheader" task_id="1expr")==
 
Gigel, student in anul II (desi a inceput facultatea acum 4 ani - ce sa-i faci, Electronica asta..), tocmai a invatat despre expresii aritmetice ce contin operatorii {'+'}, {'*'},{ '^'} si {'!'}, precum si paranteze (`(` si `)'). Totusi, fiind abia in anul II, el se incurca cand trebuie sa lucreze cu numere prea mari, de aceea singurul numar care apare in mod direct (adica nu doar ca rezultat al unei operatii) in cadrul unei expresii este numarul 1. Vom numi o astfel de expresie 1-expresie. De exemplu, "(1+(1*1))^(1+1+1*1)^(1+(1+1)!)" este o 1-expresie, dar "2+5*7+6!+3^4^3!+1*6" nu este o 1-expresie (deoarece apar in mod direct numerele 2, 3, 4, 5, 6 si 7). O 1-expresie poate fi privita ca un sir format din caracterele `1',`+','*','^','!','(`,')' si care poate fi descris cu ajutorul urmatoarelor reguli gramaticale :
In fisierul de iesire 1expr.out veti afisa T linii. Pe a K-a linie veti afisa o 1-expresie de lugime minima al carei rezultat este egal cu al K-lea numar dintre cele T date in fisierul de intrare. Daca exista mai multe 1-expresii de lungime minima, puteti afisa oricare dintre ele.
h2. Restrictii si precizari:
h2. Restrictii si precizari
o 1 &le; T <= 100
o 1 <= N <= 3^8
h2. Exemplu:
 
 
 
h2. Exemplu
|1expr.in |1expr.out |

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.