Diferente pentru preoni-2008/runda-1 intre reviziile #7 si #11

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

* 'Clasa a 9-a':preoni-2008/runda-1/9
* 'Clasa a 10-a':preoni-2008/runda-1/10
* 'Clasele 11-12':preoni-2008/runda-1/11-12
* 'Rezultate':preoni-2008/clasament/runda-1/9
* 'Rezultate':preoni-2008/clasament/runda-1/5-8
Runda va incepe *Duminica 25 noiembrie*, la ora {*09^00^*} si va dura *4h*. Participantii vor avea de rezolvat 3 probleme de natura algoritmica.
h2. Despre inscriere
p. *{color:red}ATENTIE!* Ca sa poata participa la aceasta runda, concurentii trebuie sa se inscrie *inainte de ora 09^00^* la grupa de varsta corespunzatoare! *Daca nu te inscrii* la o grupa de varsta nu ti se va modifica 'rating-ul':documentatie/rating!
p. *{color:red}ATENTIE!* Trebuie sa te inscrii *inainte de ora 09^00^* la grupa de varsta corespunzatoare daca doresti sa ti se modifice rating-ul in urma participarii!
*Daca nu te inscrii* la o grupa de varsta nu ti se va modifica 'rating-ul':documentatie/rating insa poti sa participi oricum!
Aceeasi procedura se va urma la fiecare runda preONI. Timp de cateva zile inainte de inceperea unei noi runde, concurentii se pot inscrie la grupa lor de varsta. Inscrierea se face printr-un simplu click. *Nu trebuie sa va inregistrati din nou pe site!*
Aceeasi procedura se va urma la fiecare runda preONI. Timp de cateva zile inainte de inceperea unei noi runde, concurentii se pot inscrie la grupa lor de varsta. Inscrierea se face printr-un simplu click. Nu trebuie sa va inregistrati din nou pe site!
Inscrierile se pot face pana la inceperea rundei. Dupa afisarea problemelor, nu te mai poti inscrie.
h2. Probleme

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.