Cod sursa(job #1056135)

Utilizator chiriacandrei25Chiriac Andrei chiriacandrei25 Data 14 decembrie 2013 12:35:14
Problema Carte Scor 0
Compilator cpp Status done
Runda ONIS 2014, Runda 1 Marime 1.5 kb

Acest mesaj apare deoarece încerci să vizualizezi o sursă a unei probleme la care nu ai punctaj maxim. Feature-ul de surse libere a fost lansat pentru a nu restricţiona accesul utilizatorilor la nicio sursă şi a le oferi toate resursele posibile pentru a progresa. Cu toate acestea, modul în care fiecare învăţă optim diferă de la persoană la persoană, iar a vedea această sursă poate să nu fie neapărat spre beneficiul tău. De aceea te sfătuim să nu continui dacă:

  1. Nu te-ai gândit serios la această problemă. 5 minute nu sunt suficiente pentru a găsi soluţia niciunei probleme. Gândeşte-te serios măcar câteva ore. Cere apoi hint-uri pe forum. Revino aici doar ca ultimă variantă.
  2. Ai observat că ai învăţat mai mult rezolvând probleme la care nu ai avut acces la surse. Tentaţia poate fi mare, însă dacă nu te uiţi vei progresa mai mult. :)
  3. Problema face parte dintr-o temă pe care ar trebui să o rezolvi independent. Nu este onest să copiezi, iar profesorul tău va şti că ai copiat.
  4. Nu cunoşti algoritmii sau structurile de date necesare pentru a rezolva această problemă: în acest caz îţi recomandăm să verifici întâi arhiva educaţională.

În schimb, îţi recomandăm să continui dacă:

  1. Ai obţinut un scor mare, dar nu maxim, şi doreşti să vezi posibile optimizări sau stiluri diferite de implementare.
  2. Eşti profesor pregătitor şi doreşti să vezi sursele elevilor tăi.
  3. Cineva ţi-a recomandat această sursă pentru a învăţa un algoritm nou.